تعرف علي إنشاء حساب جوجل ادسنس: إنشاء حساب ادسنس لليوتيوب والمدونة وادموب 2024

Als blogger, YouTuber, of zelfs geïnteresseerd in geld verdienen met internet en manieren om geld te verdienen, of als volger van onze blog mehtwa., heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van Google AdSense of winst maken met Google AdSense.

Het maken van een AdSense-account wordt beschouwd als een van de meest gevraagde dingen op Google, omdat er veel onderzoek is gedaan naar hoe u een Google AdSense-account kunt maken en dit kunt koppelen aan uw YouTube-kanaal of elektronische blog, evenals aan AdMob om winst te maken uit applicaties.

Als je een YouTuber bent die wil profiteren van AdSense en zijn inkomen wil verhogen, of zelfs een blogger die zijn blog wil koppelen aan Google AdSense, dan ben je hier aan het juiste adres.

Na het lezen van dit artikel begrijpt u hoe u eenvoudig en stap voor stap een Google AdSense-account kunt aanmaken. Ook leren we over de door Google goedgekeurde methode om eenvoudig en gemakkelijk een professioneel account aan te maken.

Lees het artikel daarom tot het einde door, woord voor woord en zin voor zin, en concentreer je aandachtig op elke zin die je leest, en als je iets niet begrijpt, lees het dan nog een keer.

Maak een Google AdSense-account

In de volgende regels leren we een reeks stappen om in eenvoudige en eenvoudige stappen een AdSense-account aan te maken en wat u nodig heeft om een ​​professioneel account aan te maken met behulp van de Google-methode en op een zeer betrouwbare manier.

We zullen ook een groep vragen beantwoorden die voortdurend worden gesteld over hoe u op een zeer professionele en eenvoudige manier een AdSense-account kunt maken.

Daarom raad ik u nogmaals aan dit artikel tot het laatste woord te lezen.

Wat heb ik nodig om een ​​AdSense-account te maken?

Er zijn een aantal dingen die u nodig heeft om eenvoudig een professioneel AdSense-account te maken: Je hebt de volgende twee belangrijke dingen nodig:

Google account

Om een ​​AdSense-account aan te maken heeft u uiteraard een Google Gmail-account nodig.Als u Gmail gebruikt of een YouTube-kanaal of blog heeft, dan weet u natuurlijk dat een Google-account hard nodig is om te kunnen profiteren van internet.

Het verdient de voorkeur dat u een AdSense-account maakt met uw persoonlijke gegevens, omdat deze van belang zijn voor het herstellen van uw account als er zich een probleem voordoet.

Jouw inhoud

Of u nu inhoud op YouTube maakt, blogt of applicaties gebruikt, u bent in ieder geval begonnen met het maken van inhoud. Als u een AdSense-account wilt maken, moet u over de inhoud beschikken. Die ik helemaal opnieuw heb gemaakt, op de blog of op het YouTube-kanaal.

De reden is dat Google geen gestolen inhoud accepteert of iets dat in strijd is met zijn beleid met betrekking tot inhoud en niet-inhoud.

Hoe u een Admob-account maakt

Account aanmaken advertentie Zo moeilijk is het niet, want een professioneel account aanmaken via Admob is heel eenvoudig en vereist geen ervaring van u. U kunt namelijk de volgende stappen volgen om eenvoudig en snel een Admob-account aan te maken.

alert: Als u een AdMob-account maakt, heeft u tegelijkertijd een Google AdSense-account gemaakt en kunt u deze ook koppelen aan het kanaal, de website en de blog, omdat deze gerelateerd zijn aan de moeder, namelijk Google AdSense.

1. Ga naar Admob

Nadat u op de bovenstaande link heeft geklikt, gaat u rechtstreeks naar de registratiepagina, zoals hieronder weergegeven.

Na *klikt u direct op Abonneren in het blauw om naar de pagina te gaan voor het invullen van persoonlijke gegevens.

2. Vul persoonlijke gegevens in

Nadat u op AdMob-aanmelding heeft geklikt, wordt u automatisch doorgestuurd naar een pagina waar u uw e-mail of Gmail kunt schrijven, zoals weergegeven in de onderstaande afbeeldingen.


Typ uw e-mailadres en klik de volgendeHet is beter dat het e-mailadres niet bij andere sites is geregistreerd en alleen bedoeld is voor het maken van een AdMob-account.


De volgende stap is binnenkomen wachtwoordU kunt het vakje invullen met uw e-mailwachtwoord en op Volgende klikken.

3. Kies het land en de tijdzone in AdMob

Nadat u uw e-mailadres en persoonlijke accountgegevens heeft geregistreerd, komt de volgende fase: het kiezen van het land waarin u momenteel woont en de tijdzone.

Wanneer u op Volgende klikt, verschijnt een pagina zoals hieronder weergegeven.


Wanneer u op het eerste veld klikt, verschijnt er een lijst met landen voor u waaruit u de naam van uw land moet kiezen. Let goed op bij het kiezen van het land, zodat u geen fouten maakt omdat het moeilijk is om de naam te wijzigen land na registratie.

Uiteraard kunt u contact opnemen met het AdSense-team om het probleem van het wijzigen van het land voor u op te lossen, maar u moet wel inwoner van dat land zijn en over een bankrekening beschikken.

De zaak is heel eenvoudig: als je in het Koninkrijk Marokko woont, kies dan voor Marokko, als je in Egypte woont, kies dan voor Egypte, enzovoort.

Het is eenvoudiger dan je zou verwachten als het om de tijdzone gaat. Je hoeft alleen maar de tijdzone van je stad te kiezen.

De volgende fase is het opstaan Door akkoord te gaan met de voorwaardenNadat u het land en de tijdzone heeft gekozen, moet u naar de onderkant van de pagina scrollen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de Google AdSense-service.

Daarna klikt u onderaan op Een AdMob-account maken om naar de optiepagina te gaan, zoals hieronder weergegeven. U moet bij alle opties Ja aanvinken en op Doorgaan naar het AdMob-account in het blauw klikken.

Daarna wordt u rechtstreeks naar uw persoonlijke accountpagina op Admob geleid, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Hoe u een Google AdSense-account voor een blog maakt

Om op een eenvoudige manier en met gedetailleerde stappen uw account of Google AdSense-account voor de blog aan te maken, moet u dit artikel lezen en de onderstaande stappen één voor één toepassen.

1. Ga naar Google AdSense

Daarna verschijnt een pagina zoals hieronder, dus u moet helemaal rechtsboven op Start klikken.

Het is eenvoudig als eerste stap, dus we gaan direct door naar de tweede stap.

2. Adsense-aanmelding

Wanneer u op Start klikt, is de volgende stap het inloggen op uw AdSense-account. U vult uw persoonlijke gegevens in, waaronder naam, afkomst en andere informatie die van u wordt gevraagd nadat u zich heeft aangemeld bij uw Google-account.

Als u een AdMob-account heeft of de hierboven besproken stappen heeft gevolgd om op een professionele en eenvoudige manier een AdMob-account te maken, kunt u tijd besparen door u te registreren bij hetzelfde Gmail-account, waarna AdSense de gegevens automatisch voor u invult.


Nadat u op Doorgaan of vervolger U gaat direct naar onderstaande pagina.


Hier moet u de link naar uw blog of website invoeren zonder “je n’ai pas encore de site” te kiezen. In het tweede vak kiest u de eerste optie. Oui“Vervolgens klikt u op de blauwe knop Aan de slag met AdSense.

Als derde stap moet u de URL of link naar uw website of blog invoeren om er advertenties op weer te geven. In het volgende artikel leren we hoe u uw website en YouTube-kanaal aan Google AdSense kunt toevoegen en er winst uit kunt activeren .

3. Hoe u de URL van uw website invoert wanneer u een AdSense-account maakt

Wanneer u zich abonneert op Google AdSense en uw account aanmaakt, moet u een titel of link toevoegen om winst te activeren. U kunt een link naar uw blog toevoegen en wachten op de reactie van AdSense, of deze nu wordt geaccepteerd of afgewezen.

Zoals we hierboven hebben uitgelegd, wordt u tijdens het maken van een AdSense-account gevraagd uw websitelink in te voeren.

Als uw website wordt gehost met Blogger of WordPress, klikt u op Verplaatsen naar AdSense.

U komt bijvoorbeeld in Blogger en gaat rechtstreeks naar Winsten, waar u een directe link naar de site opvraagt.

We kunnen uw account snel voorbereiden, omdat sites die op Blogger of WordPress worden gehost, sneller worden gevolgd.

Nadat u op Toegang tot uw AdSense-account heeft geklikt, zoals in de afbeelding hierboven geel weergegeven, wordt u doorverwezen naar AdSense. U klikt op de websites aan de rechterkant om de bloglink in te voeren.


U klikt op de knop Nieuwe site zoals hieronder weergegeven om naar de volgende stap te gaan.

De volgende stap is eenvoudigweg het invoeren van uw bloglink en wachten op een reactie van AdSense met goedkeuring of afwijzing.

Maar u moet de AdSense-code onder de toevoegen.

Een blog koppelen aan AdSense

Het koppelen van een blog aan AdSense is zeer eenvoudig te begrijpen. Wat u moet doen is deze video tot het einde bekijken en stap voor stap volgen, zodat u op een zeer eenvoudige manier uw blog aan AdSense kunt koppelen.

Maak een Google AdSense-account voor YouTube

Om een ​​Google AdSense-account aan te maken voor uw YouTube-kanaal is de zaak eenvoudiger dan u verwacht: u hoeft alleen maar alle hierboven genoemde stappen te volgen.

In de tweede fase moet u echter uw persoonlijke gegevens invullenNadat u op Doorgaan heeft geklikt, komt u direct op onderstaande pagina terecht.

In plaats van uw bloglink in te voeren, klikt u gewoon op Ik heb geen website.


Je voltooit de stappen die we hierboven hebben uitgelegd en wacht op het acceptatiebericht. Wanneer je voldoet aan de voorwaarden om via AdSense winst te maken op YouTube, wordt je kanaal rechtstreeks aan AdSense gekoppeld.

Als u nog niet eerder een AdSense-account heeft, moet u uiteraard gegevens invullen zoals uw volledige naam, ook het woonadres op de kaart, ook het land, de stad en de postcode.

Hoe u een YouTube-kanaal aan AdSense kunt koppelen vanaf uw telefoon

Bekijk deze video waarin wordt uitgelegd hoe je een AdSense-account aan je kanaal koppelt en eenvoudig de winst vanaf je telefoon activeert. Ik raad je aan de video tot het einde te bekijken en geen enkel deel of seconde van de video over te slaan, want elke seconde is erg belangrijk voor Ontdek hoe u uw YouTube-kanaal eenvoudig aan AdSense kunt koppelen.

De meest gestelde vragen gaan over het aanmaken van een Google AdSense-account

In dit deel gaan we in op de meest gestelde vragen over het aanmaken van een Google AdSense-account, en beantwoorden we alle vragen die bij je opkomen over dit vakgebied.

AdSense is een van de manieren om winst te maken en geld te verdienen met internet, en het is een dochteronderneming van Google, waar Google AdSense makers van inhoud koppelt aan adverteerders om geld te verdienen.

Wat zijn de voorwaarden voor een abonnement op Google AdSense?

 1. Hoogwaardige, originele inhoud die bezoekers en kijkers aantrekt.
 2. Unieke en interessante inhoud.
 3. Je moet ouder zijn dan 18 jaar.
 4. Content die de communityrichtlijnen van Google niet schendt.
 5. Het AdSense-beleid moet worden gevolgd.

Wat is de oplossing voor het URL-probleem bij het openen van een AdSense-account op YouTube?

Hieronder kunt u de volgende video bekijken, die we hebben besproken voor een uitgebreide uitleg over het oplossen van het AdSense-linkprobleem op YouTube. Vergeet niet de video tot het einde te bekijken.

Is het mogelijk om nog een AdSense-account te openen?

Dat kan natuurlijk. Als u een specifiek bedrijf beheert en meerdere accounts wilt maken, kunt u een ander AdSense-account maken voor het bedrijf dat u beheert.

Maar het is niet mogelijk om twee AdSense-accounts te openen met dezelfde informatie en op dezelfde computer.

Wanneer wordt het AdSense-account geactiveerd?

Wanneer uw account wordt geactiveerd, stuurt Google AdSense u een e-mail waarin u wordt gefeliciteerd met uw activering, maar op voorwaarde dat u de pincode ontvangt, wat ongeveer 3 tot 5 weken te laat is.

Hoe weet ik dat ik een geactiveerd AdSense-account heb?

Het is heel eenvoudig: u kunt door uw profiel of betalingsprofiel op Google AdSense bladeren en zien of uw account is geactiveerd of niet.

In feite is het proces een beetje ingewikkeld, maar als u ziet dat de AdSense-eigenaar geld heeft opgehaald dat hoger is dan € 100, weet u zeker dat dit wordt geactiveerd met de pincode.

Hoe ontvangt u uw winst uit AdSense?

 1. Voer betalingen in, ga vervolgens naar betalingsinformatie en beheer vervolgens de betalingsmethode.
 2. Klik op Betaalmethode toevoegen.
 3. Wijziging van bankoverschrijving naar bankrekening.
 4. Voer uw bankrekeninggegevens in, bestaande uit naam en rekeningnummer.
 5. Klik op Bevestigen en doorgaan.
 6. Er wordt een specifiek bedrag naar u verzonden en bevestigd in de betaalmethodebeheerder.

Wat is het winstpercentage van Google AdSense?

Het hangt af van een reeks criteria om het winstpercentage van AdSense te bepalen, maar we kunnen zeggen dat het winstpercentage in AdSense en de gemiddelde winst per 1000 weergaven gelijk is aan tussen de €2 en €30, afhankelijk van de site en het kanaal.

Wat is Google AdSense-code?

Google AdSense-code is een softwarecode die is gebouwd in de HTML-taal en die u kopieert en op uw site of blog plaatst, zodat AdSense automatisch advertenties op uw blog kan weergeven.

Deze code wordt de Google AdSense-code genoemd, geen code, maar we hebben de woordcode aangestipt omdat veel mensen deze in de vraag vermelden.

Wat zijn titelregel 1 en 2 in AdSense?

Adresregel 1 fungeert als het primaire adres en het wordt zeer noodzakelijk geacht dat u dit zeer zorgvuldig invult. Wat betreft adresregel 2 is dit ook erg belangrijk, maar het is secundair en wordt beschouwd als een optioneel veld dat niet hoeft te worden ingevuld. invullen.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top