بيع تصميم التيشرت

  تعرف علي الربح من الانترنت ازيد من 1000 دولار شهرياً من بيع تصميم تيشرتات 2024

  Winst uit de verkoop van T-shirtontwerpen

  Bent u een beginner en wilt u zonder kapitaal profiteren van internet en wilt u meer dan $ 1.000 per maand verdienen door alleen vanuit huis te werken? Dan bent u op de juiste plek, want we zullen in dit bericht de beste sites bespreken om geld te verdienen met de Internet, gegarandeerd en zonder kapitaal.

  Als je een ontwerper bent en behoorlijk wat ervaring hebt op het gebied van design, raad ik je aan om winst te gaan maken door T-shirts te verkopen via sites die dat mogelijk maken. In dit artikel leren we wat de beste zijn sites om winst te maken door T-shirtontwerpen te verkopen. We zullen ook leren hoe u ontwerpen kunt maken via websites die we later zullen noemen.

  De beste sites om geld te verdienen met het ontwerpen van T-shirts

  Onlangs zijn veel mensen via internet gaan werken, met hoge winsten die oplopen tot duizenden dollars per maand, en een van deze vakgebieden waarmee je duizenden dollars per maand kunt verdienen is het verkopen van T-shirts of wat bekend staat als “Afdrukken op aanvraag“Het unieke aan dit vakgebied is dat je er zonder kapitaal van kunt profiteren, omdat je alleen maar een T-shirtontwerp hoeft te maken, en de site waar je doorheen werkt voor de verzending en het drukwerk zorgt, naast het verzenden van het shirt naar de klant, en geeft u vervolgens een percentage van de winst.

  Dit proces heet profiteren van internet zonder kapitaal, of we zeggen werken op internet zonder kapitaal als de uitdrukking correct is.

  Maar voordat we verder gaan met de beste sites om geld te verdienen met het ontwerpen van T-shirts, zullen we leren wat met dit project wordt bedoeld en wat de werkvereisten zijn. Daarna gaan we verder met de sites die ik als de beste sites beschouw. voor het verdienen van geld met het ontwerpen van T-shirts.

  1. Wat wordt bedoeld met het verkopen van T-shirtontwerpen?

  Het verkopen van T-shirtontwerpen is eenvoudigweg het verkopen van een specifiek ontwerp dat u bijvoorbeeld via een specifiek programma hebt gemaakt Adobe PhotoshopEn u uploadt dat ontwerp dat u heeft voorbereid naar een van de sites waarmee u T-shirtontwerpen kunt verkopen, bijvoorbeeld een site merchandise van AmazonDit is alles wat u hoeft te doen, en dan wacht u tot mensen uw shirt kopen, en natuurlijk zorgt het platform ervoor dat het shirt rechtstreeks naar de klant wordt verzonden, en dan geeft hij u een percentage van de winst, dat kan oplopen tot 40 procent.

  2. Winstvereisten van websites die T-shirtontwerpen verkopen

  Winst maken door T-shirtontwerpen te verkopen is een van de beste manieren waarop u maandelijks duizenden dollars kunt verdienen. Het enige wat u hoeft te doen is een specifiek ontwerp maken en dit uploaden naar een van de sites waarop u dat kunt doen. Dit is alles wat u hoeft te doen, en de site zorgt voor de verzending, het afdrukken en het leveren van het shirt aan de klant, maar dat is het wel. Om op deze sites te kunnen gaan werken, moet u aan een aantal voorwaarden en vereisten voldoen, de belangrijkste waarvan we zullen vermelden.

  1- Computer

  Het is noodzakelijk dat u over een computer met gemiddelde specificaties beschikt om te kunnen gaan werken in de verkoop van T-shirts, omdat u deze nodig heeft om ontwerpen voor uw T-shirts voor te bereiden via ontwerpprogramma’s die bijvoorbeeld alleen op computers werken. Adobe PhotoshopJe hebt het ook nodig om ontwerpen te uploaden naar sites waarop je T-shirtontwerpen kunt verkopen. Je hebt dus een computer nodig.

  2- Vaardigheid in ontwerp

  In feite heb je geen lange ontwerpervaring nodig. Het is voldoende om alleen de basisprincipes van design te kennen, aangezien je een specifiek ontwerp gaat maken en dit uploadt naar een van de sites waar je dat kunt doen. Als advies van mij Voordat je begint met het verkopen van T-shirtontwerpen, probeer een volledige maand de tijd te nemen om de vaardigheid te leren. Alleen ontwerpen. Als je mij vraagt ​​naar de beste ontwerpprogramma’s ter wereld, zal ik je direct antwoorden met een programma Adobe Photoshop En Adobe Illustrator.

  Maar ik heb persoonlijk in één dag T-shirts leren ontwerpen, maar ik heb alleen geleerd wat nodig was en heb niet alle toevoegingen uitgewerkt.

  3- Continuïteit

  In feite wordt dit beschouwd als de belangrijkste factor die bepaalt of u zult slagen of niet, omdat u eenvoudigweg geen winst zult maken in de eerste maand, in de tweede maand of zelfs een heel jaar, maar er zal een dag komen waarop Je zult veel verkopen realiseren en duizenden dollars per maand verdienen, maar deze dag zal niet komen zolang je je ontwerpen niet voortdurend blijft uploaden.

  Omdat het maken van winst op internet zonder kapitaal geduld, vastberadenheid en vertrouwen in God vereist.

  3. Voorwaarden die u moet kennen voordat u T-shirtontwerpen gaat verkopen

  Het is noodzakelijk voor iedereen die wil werken aan het verkopen van T-shirtontwerpen, zodat zijn account niet wordt gesloten of er een probleem is waardoor het moeilijk of misschien onmogelijk voor u is om uw account te herstellen. Voordat u aan de slag gaat in de verkoop T-shirtontwerpen, u moet deze volgende termen kennen.

  Ten eerste: handelsmerk

  Veel mensen hebben een verkeerd idee over deze term, dus hier gaan we alles uitleggen wat ermee te maken heeft handelsmerkIn het begin is de term handelsmerk eenvoudigweg een zin die een specifieke persoon koopt, wat betekent dat het zijn eigendom is. Je kunt deze zin niet op je T-shirt schrijven, en de vraag die hier wordt gesteld is: hoe weet je of de zin een handelsmerk of niet, en om dat te weten hoeft u alleen maar de volgende stappen te volgen.

  1. Meld u aan bij Google of een browser Google Chrome En schrijf “udpto.com‘ in het zoekveld.

  2. De hoofdinterface van de site verschijnt. Het enige wat u hoeft te doen is op het woord “handelsmerk“En klik dan op”handelsmerk zoeken“.

  3. Er verschijnt een nieuwe interface. Druk eenvoudigweg op “doorzoek onze merkendatabank“.

  4. Nadat u erop heeft geklikt, ziet u een tabel bestaande uit drie vakjes. Het enige wat u hoeft te doen is op de zin in het tweede vakje te klikken.

  5. Ten slotte verschijnt deze interface. Het enige wat u hoeft te doen is alles te doen wat u in de onderstaande afbeelding hebt gedaan en vervolgens op “vraag indienen“.

  6. Als u een interface ziet die een tabel bevat, gebruik deze zin dan niet omdat deze een handelsmerk bevat. Als u een lege interface ziet, weet dan dat u de zin kunt gebruiken omdat deze een handelsmerk bevat.

  Ten tweede: auteursrecht

  Om te voorkomen dat uw account wordt verwijderd, is het ook noodzakelijk dat de zin geen auteursrecht bevat. Voor een handelsmerk mag u bijvoorbeeld geen ontwerp maken dat naast de naam ook een bedrijfslogo of zelfs de naam van het bedrijf bevat. namen of foto’s van beroemdheden. Als je wilt weten of er op de zin geen auteursrechten rusten, hoef je alleen maar naar Google te gaan en de zin in het zoekvak te typen. Als er een specifiek merk of afbeelding van een specifieke beroemdheid verschijnt u, dan moet u die zin niet in uw ontwerp gebruiken, omdat uw account wordt gesloten.

  De 3 beste sites om geld te verdienen met het ontwerpen van T-shirts

  Winst maken door het verkopen van T-shirtontwerpen is een van de beste manieren waarop je zonder kapitaal duizenden dollars kunt verdienen, omdat je zelfs geen enkele dollar hoeft te betalen om er winst mee te maken. Ben je een ontwerper of ken je alleen de basis van design, dan is mijn advies om te beginnen met Werken door T-shirtontwerpen te verkopen.

  Er zijn veel sites waar u uw ontwerpen erop kunt publiceren, en zij zorgen ook voor het drukwerk en de verzending… enz., en geven u dan een percentage van de winst dat kan oplopen tot 40 procent op elke verkoop. , zullen we leren over de beste sites voor het verkopen van T-shirtontwerpen.

  1. Merch by Amazon-website

  Langere site merchandise van Amazon Het is een van de beste sites waarmee je je eigen T-shirts kunt verkopen. Het is voldoende om te weten dat Merch by Amazon een filiaal is van het gigantische Amazon-bedrijf, het grootste e-commerceplatform ter wereld. Het unieke aan de Merch by Amazon-site is dat deze een grote fanbase heeft die uit verschillende delen van de wereld komt. U hoeft dus geen reclamecampagnes voor uw T-shirts te maken en de site zorgt voor de verzending en verzending van de shirt rechtstreeks naar de klant. Het unieke aan de Merch by Amazon-site is dat deze vele markten ondersteunt, bijvoorbeeld de Amerikaanse markt, de Duitse markt, de Britse markt… enz.

  1– Hoe u zich kunt registreren op de Merch by Amazon-website

  Registreren op de Merch by Amazon-website is moeilijk en het probleem is dat de mogelijkheid bestaat dat u niet wordt geaccepteerd.Als u zich wilt registreren op het Merch by Amazon-platform, hoeft u alleen maar de volgende stappen te volgen.

  1 U moet inloggen bij Google of de Google Chrome-browser en vervolgens in het zoekvak “merchandise van AmazonVervolgens klikt u op de eerste link.

  2 Nadat u de link heeft ingevoerd, verschijnt de hoofdinterface van de site. Het enige wat u hoeft te doen is op het woord te klikken Inloggen.

  3 Deze interface verschijnt. U klikt op “maak uw Amazon-account aan“En dan vult u uw persoonlijke gegevens in.

  4 Daarna zal de site u vragen de algemene voorwaarden te accepteren. Het enige wat u hoeft te doen is op Accepteren te klikken. Daarna verschijnt er een nieuwe interface voor u. Het enige wat u hoeft te doen is op te klikken doorgaan.

  5 De site stuurt u via een bericht een code naar uw telefoonnummer, en u schrijft die code.

  6 De site zal u vragen om uw persoonlijke gegevens op te schrijven, zoals uw persoonlijke en achternaam, adres, telefoonnummer, enz.


  7 In dit stadium vult u uw bankgegevens in. Als u inwoner bent van de Verenigde Staten van Amerika, vult u uw lokale bankgegevens in, en als u buiten de Arabische landen woont, moet u uw Pioneer Bank-gegevens invullen Klik daarna op “Volledige belastinggegevens“.


  8 De site vraagt ​​u om op een reeks opties te klikken. Klik eenvoudigweg op Nee.

  9 U vult uw persoonlijke gegevens in, zoals uw volledige naam en het land waarin u woont. Ten slotte wordt u om uw belastingnummer gevraagd. Het enige wat u hoeft te doen is uw nationale kaartnummer op te geven.

  10 Deze interface verschijnt aan u. Het enige wat u hoeft te doen is op de “knop” te drukkenbestaand interview“.


  11 Dan komt de laatste fase waarin wordt bepaald of je wordt aangenomen of niet, namelijk de brief. Probeer als advies van mij de brief te laten schrijven door iemand die de Engelse taal vloeiend spreekt om spelfouten te voorkomen en vervolgens klikt u op opslaan.

  2 Een ontwerp uploaden via Merch by Amazon

  Het uploaden van een nieuw ontwerp op het Merch by Amazon-platform is heel eenvoudig, en om een ​​nieuw ontwerp op de site te uploaden, hoeft u alleen maar de volgende stappen te volgen.

  1- U komt terecht in de hoofdinterface van de Merch by Amazon-website en klikt vervolgens op creëren.

  2- Je klikt op het zwarte shirt, daarna test je naast de prijs ook de kleuren van het shirt en upload je je ontwerp door op “ te klikkenNieuw ontwerp uploaden“.


  3- Daarna vul je de shirtinformatie in, zoals de titel, beschrijving, etc., en als advies van mij probeer je de trefwoorden te schrijven waar mensen veel naar zoeken, en ten slotte klik je op openbaar.

  2. redbubble-website

  Het wordt beschouwd redbubble-website Het is een van de beste sites waarmee je je eigen T-shirtontwerpen op hun site kunt verkopen. Het unieke aan de redbubble-site is dat het registreren heel eenvoudig is en dat je onmiddellijk wordt geaccepteerd nadat je het account hebt aangemaakt, in tegenstelling tot de Merch-site. door Amazon-platform. De redbubble-site zorgt ook voor verzending, afdrukken en verzenden van het shirt naar de klant en in laatstgenoemde krijgt u een percentage van de winst, en de redbubble-website heeft een grote schare fans, met allemaal miljoenen bezoeken over de hele wereld.

  1- Hoe u zich registreert op de website rode bel

  Registreer op de website rode bel Het is heel gemakkelijk, omdat u alleen uw persoonlijke gegevens invult. Bovendien wordt u onmiddellijk geaccepteerd nadat u een account op het platform heeft aangemaakt en om een ​​account op de website aan te maken. rode bel Het enige dat u hoeft te doen, is de stappen volgen die we ons nu zullen herinneren.

  1 verschijnt bij Google of in de Google Chrome-browser en u typt in het zoekvak “redbubble.com“.

  2 De hoofdinterface toont u de site, u hoeft alleen maar op een knop te drukken Inloggen.

  2 U klikt op het woord “kunstenaar aanmeldenVervolgens typt u naast de naam van uw winkel uw e-mailadres en wachtwoord en klikt u op Inloggen.

  3 Na het indrukken van Inloggen Deze interface verschijnt voor u, u hoeft alleen maar op alle opties in de tabel te klikken.

  4 De site zal u vragen om uw persoonlijke gegevens in te vullen, zoals uw persoonlijke naam en achternaam en adres, naast het uploaden van een foto van uw winkel en uw PayPal-gegevens. Het enige wat u hoeft te doen is deze informatie in te vullen en vervolgens heeft een account aangemaakt op de redbubble-website.

  2- Hoe u een ontwerp uploadt op de redbubble-website

  Het uploaden van uw ontwerpen op de redbubble-website is heel eenvoudig en lijkt sterk op het uploaden van een ontwerp op de Merch by Amazon-website. Om uw ontwerpen op het redbubble-platform te uploaden, hoeft u alleen maar de volgende stappen te volgen.

  1 U gaat naar de startpagina van de site en dan ziet u de afbeelding van de winkel, vervolgens klikt u op

  Verkoop je kunst“.

  2 Nadat u erop heeft geklikt, verschijnt er een interface met daarin twee vakjes. Het enige wat u hoeft te doen is op het vakje rechts te klikken om uw ontwerp te uploaden.

  3 In deze stap vult u uw ontwerpgegevens in, zoals titel en beschrijving.

  4 In deze fase past u uw ontwerp voor uw T-shirts aan en uiteindelijk publiceert u het via “werk besparen“.

  3. tespring-website

  De tespring-website wordt beschouwd als een van de beste sites waarmee u uw eigen T-shirtontwerpen kunt verkopen. Het bijzondere eraan is dat de hoofdinterface heel eenvoudig en gemakkelijk is, en bovendien kunt u zich er in een zeer eenvoudige manier via registreren. Het heeft ook een grote schare fans, dus ik raad iedereen die een beginner is in ontwerp aan om het werk te beginnen via de tespring-website.

  Hoe te registreren op de Teespring-website

  Registratie op het platform wordt overwogen springveer Het is heel eenvoudig, aangezien u een aantal praktische stappen volgt om u hiervoor te registreren.Als u zich wilt registreren op de website van Teespring, hoeft u alleen maar de volgende stappen te volgen.

  1 U gaat naar Google, typt vervolgens “teespring.com” in het zoekvak en de hoofdinterface van de site verschijnt voor u.

  2 Daarna klikt u op Inloggen.

  3 Nadat u erop hebt geklikt, verschijnt er een interface waarin u wordt gevraagd naast het wachtwoord uw e-mailadres en volledige naam in te vullen.


  Daarna zal de site u vragen een naam voor uw winkel op tespring te kiezen.

  Hier heb je een nieuw account aangemaakt op de website van tespring. Wat betreft het uploaden van een nieuw ontwerp op de website, het lijkt erg op Merch van Amazon en Redbubble.

  اترك تعليقاً

  لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *