تعرف علي الربح من الانترنت: فكرة لربح ازيد من 2000$ شهريا من مدونة بلوجر 2024

Ideeën om geld te verdienen met Blogger

Wilt u profiteren van internet en op een gemakkelijke en eenvoudige manier meer dan €2.000,- per maand verdienen?Volg dit artikel tot het einde, waar we een prachtig idee leren kennen waarmee u via internet een respectabel maandinkomen kunt behalen. Veel mensen verdienen duizenden dollars per maand met dit idee van de site. Dit idee, dat we in dit artikel zullen bespreken, is het idee om in samenwerking met je vrienden te profiteren van de blog.

Als u iemand bent die een blog wil maken, op Blogger of in WordPress, en u wilt snel en op een gemakkelijke en eenvoudige manier meer dan $ 2.000 verdienen, dan raad ik u aan het idee te implementeren om te profiteren van de blog door samen te werken met je vrienden, bijvoorbeeld als je samenwerkt met drie van je vrienden. Elke persoon bereidt elke dag één artikel voor, dat wil zeggen een totaal van vier artikelen per dag. Als we dit aantal per maand vermenigvuldigen, kom je op 120 artikelen per maand. Als u deze methode voortzet zonder te stoppen, zult u zeer snel hoge winsten behalen.

In dit artikel zullen we dit idee in detail en op een gemakkelijke en eenvoudige manier uitleggen, daarnaast zullen we leren over de beste manieren om de blog gratis te promoten, en het enige wat je hoeft te doen is dit bericht tot het einde lezen. om een ​​zo groot mogelijk voordeel te behalen.

Het idee om te profiteren van de blog door samen te werken met je vrienden

Zoals we allemaal weten, is winst maken met een blog een zeer winstgevend project, en je kunt er duizenden dollars per maand mee verdienen. Om winst te maken met een blog, hoef je alleen maar een blog te maken, of je nu op Blogger of in WordPress, en daarna publiceer je veel artikelen in je blog.

Hier ligt het voordeel van het idee dat ik u heb gepresenteerd, aangezien u samenwerkt met uw vrienden of zelfs met een lid van uw familie, en daarna akkoord gaat met het geven van een taak aan elke persoon, bijvoorbeeld als de specialiteit van uw blog is alles wat met smartphones te maken heeft, je werkt samen met je vrienden bij het voorbereiden van artikelen.

De eerste persoon zal bijvoorbeeld praten over alles wat ermee te maken heeft iPhone-systeem Alleen de tweede persoon zal verder spreken Android-systeem Alleen, en de derde persoon zal erover praten Telefoons nieuwsEn je praat over alles wat daarmee samenhangt Smartphone-applicatiesEn hier kwam het idee.

Elke persoon moet een groep artikelen voorbereiden op basis van zijn specialiteit. Als we aannemen dat elke persoon elke dag een onderwerp voorbereidt, dat wil zeggen vier artikelen per dag, dan heb je 120 artikelen per maand, en dit is een zeer groot aantal. Als je een bepaalde periode op deze manier doorgaat, garandeer ik je dat de blog een groot succes zal worden, en dus hoge winsten.

1. Hoe je een blog maakt Blogger

Zoals we allemaal weten, heb je, als je dit idee wilt implementeren, in eerste instantie een blog nodig, hetzij op het WordPress-platform of het Blogger-platform, en in dit geval zullen we het Blogger-platform kiezen omdat het 100 procent gratis is, naast het feit dat de blog voor hackers moeilijk te hacken is. Omdat het platform wordt beschermd door het gigantische bedrijf Google… enz. Ook is het maken van een Blogger-blog heel gemakkelijk en eenvoudig, en het enige wat je hoeft te doen is de volgende stappen te volgen .

1 Meld u aan bij Google of de Google Chrome-browser en typ het woord “blogger.com‘ in het zoekveld.

2 De hoofdinterface van de Blogger-website verschijnt en u hoeft alleen maar op “Inloggen” bovenaan de startpagina.

3 Nadat u erop hebt geklikt, verschijnt er een nieuwe interface waarin u wordt gevraagd om te schrijven Uw e-mailadres naast uw wachtwoord.

4 Daarna verschijnt er een nieuwe interface waarin u wordt gevraagd Kies een titel Geschikt voor jouw blog, en probeer de naam te laten aansluiten bij het specialisme van jouw blog, zoals smartphones.

5 Nadat u een naam voor uw blog heeft gekozen, zal de site u vragen een titel te kiezen URL Voor uw blog is dit adres het adres waarmee mensen toegang krijgen tot uw blog.

Nu heb je daadwerkelijk een blog aangemaakt op het Blogger-platform en kun je nu artikelen en onderwerpen op je blog publiceren, maar als je echt met een professionelere aanpak wilt beginnen, raad ik je aan Door het domein te kopenDe prijs hiervan bedraagt ​​niet meer dan $ 10 per jaar. Als je mij vraagt ​​wat de beste platforms zijn voor het kopen van een domein, zal ik je eenvoudigweg antwoorden over het Namecheap-platform naast het Godaddy-platform… enz. Het andere dat ik adviseer u moet kopen is de sjabloon, die niet hoger is dan $ 10, en een van de beste sjablonen vinden we de sjabloon SEO plus Squeeze-sjabloon.

Hoe u een blog kunt maken en ervan kunt profiteren Maak een Blogger-blog

Maak een Blogger-blog vanaf uw telefoon Maak een Blogger-blog

Een domein kopen en installeren op uw Blogger-blog | NaamGoedkoop

2. Moderators toevoegen aan het Blogger-platform

Deze stap wordt beschouwd als een van de belangrijkste stappen om via de blog te profiteren van internet door samenwerking met je vrienden. Door de functie van het toevoegen van moderators wordt de blog gedeeld tussen jou en je vrienden en kan niemand er iets in doen, behalve met de goedkeuring van de rest van de leden, en om de moderatorfunctie toe te voegen. Op het Blogger-platform hoeft u alleen maar de volgende stappen te volgen.

1 Je komt terecht op het Blogger-blog waar je rechtstreeks naartoe bent gegaan Instellingen.

2 U logt in op “ Nodig meer moderators uit“Het is de plek waar auteurs en moderators worden uitgenodigd.

3 Nadat je het bent binnengegaan, sta je op Door e-mail toe te voegen Voor de persoon die je zoekt, of hij al eerder een blog heeft gehad of niet.

4 Nadat u het e-mailadres van uw vriend in dat vak heeft toegevoegd, ontvangt hij het acceptatiebericht in zijn e-mail en hoeft hij alleen maar de uitnodiging te accepteren.

5 Wanneer hij de uitnodiging accepteert, wordt hij direct als auteur geteld, wat betekent dat hij alleen de vrijheid heeft om alleen artikelen te maken, en vervolgens, als u dat wenst, kunt u hem tot supervisor maken.

3. Hoe u uw artikel kunt rangschikken in de zoekresultaten van Google

Er zijn veel factoren die ervoor zorgen dat uw artikel hoog scoort in de zoekresultaten van Google, en onder deze vinden we dat uw artikel moet voldoen aan SEO-voorwaarden, daarnaast moet het artikel veel van de trefwoorden bevatten waarnaar mensen het meest zoeken.

U vraagt ​​mij hoe ik trefwoorden kan vinden die veel gevraagd worden in de zoekmachines van Google, ik antwoord u eenvoudigweg op de website van Google Adward.

Een van de voordelen van Google Adword is dat u hiermee de meest gezochte trefwoorden kunt verkrijgen. Om u te registreren op het Google Adword-platform hoeft u alleen maar de volgende stappen te volgen.

1 Log in op Google en typ Google-advertenties In het zoekveld.

2 De hoofdinterface van de Google Ads-website verschijnt. Het enige wat u hoeft te doen is op “Nu starten” klikken.

3 Na *u zal de site u vragen het e-mailadres te kiezen waarmee u zich wilt registreren.

4 Er verschijnt een nieuwe interface en u hoeft alleen maar op “ Schakel over naar de expertmodusDaarna verschijnt er een nieuwe interface en hoeft u alleen maar op “Maak een account aan zonder campagne“.

5 Daarna zal de site u vragen om wat informatie in te vullen, zoals het land waar u woont, naast de valuta van uw land… enz., en dan klikt u op “versturen“Gefeliciteerd, je hebt een account aangemaakt op Google Adword, of zullen we zeggen advertenties googlen.

Nu u een account heeft aangemaakt op Google Adword, komt de fase van het zoeken naar de meest gezochte trefwoorden. Om de trefwoorden op de Google Adword-website te vinden, hoeft u alleen maar de volgende stappen te volgen.

1 U komt in de hoofdinterface van de site en klikt op “ Hulpmiddelen en advertenties‘ bovenaan de pagina en klik vervolgens op ‘Tool voor zoekwoordplanning’.

2 Er verschijnt een nieuwe interface voor u en u hoeft alleen maar op ‘Zoekwoorden ontdekken’ te klikken.

3 Daarna zal de site u vragen enkele woorden te kiezen die nauw verband houden met het onderwerp van het artikel. Als het artikel bijvoorbeeld gaat over geld verdienen met internet, schrijft u in dat vak: ‘Winst uit internet, ‘ en dan kun je naast de taal ook het land testen dat je wilt targeten, en dan klik je op ‘ Krijg resultaten“.

4 Vervolgens zul je veel trefwoorden vinden die verband houden met het onderwerp geld verdienen met internet, en je zult zeer nauwkeurige details over dat trefwoord vinden, zoals het gemiddelde maandelijkse zoekproces en de prijs van het trefwoord… enz.

4. Hoe u uw blog gratis kunt promoten

Er zijn veel bronnen waarmee u gratis verkeer naar uw blog kunt genereren, en in deze paragraaf zullen we leren over de beste sites om verkeer naar de blog te halen, en daaronder vinden we die.

1- TikTok

De Tiktok-website wordt beschouwd als een van de beste bronnen om gratis verkeer naar de blog te genereren, en veel bloggers vertrouwen op het Tiktok-platform om verkeer te genereren.

Het Tiktok-platform is zeer bekend op mondiaal niveau en ontvangt maandelijks miljoenen bezoeken. In het jaar 2024 bereikte het aantal gebruikers van het Tiktok-platform meer dan een miljard gebruikers. Om verkeer via Tiktok te krijgen, moet u veel video’s continu, en dan maak je je eigen blog, in de videobeschrijving of in je profiel.

Het ding dat het Tiktok-platform onderscheidt van andere platforms is dat je video’s zich zeer snel zullen verspreiden, dus wees niet verbaasd als je op een dag een miljoen views krijgt op een van je video’s in minder dan 24 uur, dus als je gratis wilt worden verkeer voor de blog, het Tiktok-platform is de ideale en meest geschikte optie voor jou.

2- sociale media websites

Als je iemand bent die veel verkeer voor je blog wil genereren, raad ik je aan om de blog op sociale-mediasites te publiceren. Zoals we allemaal weten, zijn sociale-mediasites erg populair bij mensen en behoren ze tot de beste sociale-mediasites voor blogpromotie is het Facebook-platform, Instagram, Twitter, enz. YouTube… enz. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen op een van de sociale netwerksites, bijvoorbeeld Facebook, en uw artikelen publiceren, hetzij in uw account of via Facebook-groepen.

De 6 beste bronnen voor gratis verkeer (100% gericht en winstgevend verkeer)

Samenvatting van het onderwerp winst van de blog

Het idee dat ik met je deelde is dat jij en drie tot vijf vrienden of meer op een Blogger-blog zouden verschijnen, en elke persoon deelt dagelijks onderwerpen die in dezelfde specialiteit liggen, en ik heb eerder aangegeven specialisatie op het gebied van bijvoorbeeld telefoons .

We zeggen dat er vier mensen op de blog zijn: (Mohamed, Karim, Hisham en Jamal).

1. Muhammad is gespecialiseerd in smartphonenieuws.

2. Karim is gespecialiseerd in Android.

3. Hisham is gespecialiseerd in iPhone.

4. Jamal is gespecialiseerd in telefoonapplicaties.

Hoe wordt de winst van vier personen eerlijk en eerlijk berekend op de blog? Er zijn twee manieren, maar ik geef de voorkeur aan één manier, die voor iedereen de eerlijkste en meest geschikte is.

De automatische methode: De eerste manier om te profiteren van de blog is door je te binden aan het aantal artikelen per persoon. We zeggen bijvoorbeeld dat elke persoon 20 artikelen per maand publiceert, en aan het einde van de maand verdelen we de winst eerlijk en zonder verhoging of verlaging.

De tweede methode: De tweede methode is dat elke persoon zijn eigen winst neemt op basis van het aantal bezoeken dat hij trekt, wat betekent dat het één blog zal zijn, en in één specialiteit, maar elke persoon zal zijn eigen advertentie plaatsen in de artikelen die hij schrijft.

Het mooie van dit idee is dat je niet afhankelijk bent van anderen om winst te maken met internet, wat betekent dat als Mohammed reist, Hisham, Jamal en Karim niet van streek zullen zijn omdat iedereen zijn advertentie in het artikel plaatst, dus als Mohammed niet werkt , hij zal geen goede winst maken met de blog.

Dit is de beste manier om van internet te profiteren als u inhoud maakt.

5. Aanvullende informatie om winst te maken met een Blogger-blog

1 Welk advertentiebedrijf kan het beste profiteren van een Blogger-blog? Als u vraagt ​​naar het beste bedrijf om te profiteren van een Blogger-blog die duizenden dollars per maand verdient, zal ik u Google AdSense vertellen.

Voorwaarden om winst te maken met Blogger-blogs | Een blog koppelen aan een Google AdSense-account

2 Zijn er nog meer bedrijven die de winst van een Blogger-blog kunnen verdubbelen? U kunt op veel andere manieren van de blog profiteren dan via Google AdSense-advertenties, namelijk:

 • Winst uit affiliate
 • Winst uit het huren van advertentieruimte.
 • Profiteer van advertenties voor bedrijven die concurreren met Google AdSense.
 • Winst uit digitale producten.
 • Affiliate marketing.
 • Winst uit fysieke producten en diensten.

3 Kan ik in minder dan een maand geld verdienen met internet? Het antwoord is natuurlijk niet mogelijk, omdat de winst uit internet niet van de ene op de andere dag ontstaat. Het vergt inspanning, werk en continuïteit van u om uw doel te bereiken. De winst ontstaat uiteraard geleidelijk totdat u uw doel bereikt.

4 Wat is de beste manier om snel geld te verdienen met een Blogger-blog? De beste manier om via een blog geld te verdienen met internet is door middel van betaalde advertentiecampagnes. Uiteraard raad ik u aan om een ​​advertentiecampagne in advertenties te maken. googlen.

5 Wat zijn de beste dingen waarmee u kunt profiteren van bloggen? De dingen waarmee u geld kunt verdienen op de blog zijn als volgt:

 • Reclamecampagnes.
 • Zoekwoorden waarnaar adverteerders zoeken en concurreren.
 • Zoekwoorden gezocht op Google.
 • Kwaliteit van de inhoud.
 • Deel de link naar artikelen in meerdere bronnen.
 • Exclusieve onderwerpen.
 • Specialisatie op één vakgebied.

Conclusie:

Ik denk dat ik alles wat ik heb met je heb gedeeld om van de blog te kunnen profiteren. Het kan natuurlijk zijn dat ik aanvullende informatie ben vergeten, en dit komt omdat ik een mens ben en dit normaal is, maar als je vragen hebt, zal ik antwoorden u de mate van kennis en ervaring die wij hebben op het gebied van winst uit internet.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top