الربح من بيع الكتب على أمازون kdp.

  تعرف علي الربح من امازون كيندل (تعلم Amazon KDP) 2024

  Iedereen kent het verhaal achter de oprichting van Amazon, dat draaide om het ontwerpen van een website gespecialiseerd in het verkopen van boeken, dus het idee ontwikkelde zich en werd een van de grootste elektronische winkels ter wereld, zo niet de beste en meest professionele.

  Maar wacht! Het proces is niet zo eenvoudig als je zou verwachten, maar het gebeurt allemaal volgens een goed doordachte strategie, en dit is precies wat we hieronder zullen bespreken.

  Leer van de experts en ontdek de 5 beste manieren om online geld te verdienen

  Deze gids geeft u de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om uw reis naar online geld verdienen te beginnen. Download nu uw gratis exemplaar…

  Wat is Amazon Kindle KDP?

  Het is een platform voor het publiceren en verkopen van elektronische boeken dat door Amazon speciaal voor auteurs is ontwikkeld, omdat het hen in staat stelt hun boeken in zeer eenvoudige stappen te publiceren en een enorm segment over de hele wereld te bereiken. Het platform geeft de auteur creatieve vrijheid door zijn boek op zijn pc te schrijven, het te formatteren tot een onderscheidende omslag en het naar het platform te uploaden. Wat het het meest onderscheidt, zijn de tools waarmee u professioneel werk kunt ontwerpen en tegelijkertijd een groot publiek kunt bereiken, gratis of tegen betaling, om tijd te besparen.

  Hoe u kunt profiteren van de verkoop van boeken op Amazon Kindle

  Amazon Kindle wordt beschouwd als het grootste platform voor de verkoop van e-books.

  Nadat u het veld heeft bepaald waarop u zich wilt richten, bewerkt en formatteert u uw boek, converteert u het vervolgens naar een PDF-bestand en ontwerpt u vervolgens een aantrekkelijke omslag volgens de door Amazon KDP vereiste formaten. Vervolgens upload je het naar het platform en vul je alle velden in, zoals de titel, prijs, trefwoorden, etc. Nadat het is beoordeeld en geaccepteerd, zal iedereen die het boek koopt er profijt van hebben.

  Ja, het boekontwerpproces is een eenmalig proces, maar het wordt in een onbeperkt aantal exemplaren verkocht. Probeer dus inhoud van hoge kwaliteit te produceren met een uitgebreid omslagontwerp dat de aandacht trekt. Natuurlijk gaat werken bij Amazon KDP veel dieper dan dit. Allereerst moet je goed begrijpen wat de voorwaarden zijn voor het publiceren van een boek op Amazon, hoe je een winstgevende niche kunt zoeken en wat de methoden zijn die experts volgen om een ​​hoog rendement te behalen. We zullen proberen dit allemaal hieronder te behandelen.

  Is Amazon KDP winstgevend?

  Het idee is jouw kapitaal als zelfstandige, en ik werk er altijd aan om het ten goede te ontwikkelen.

  Kortom, ja, werken bij Amazon KDP is winstgevend. Het wordt zelfs geclassificeerd als een van de beste gebieden van passief inkomen op internet waarmee een fortuin kan worden verdiend. Hier is een ontwerp dat honderd of duizend keer verkocht kan worden – en daar is geen limiet aan – en het interessante eraan is dat je geen beroemde auteur hoeft te zijn. Er zijn voorbeelden beschikbaar over kleurboeken voor kinderen die fantastische winsten opleveren. In plaats daarvan zul je lege boeken zonder inhoud vinden die zeer hoge cijfers opleveren. , Maar…

  Dit hangt van verschillende factoren af. Ten eerste vergeet je als beginner volledig het idee dat je op dit gebied rijk zult worden. Je eerste stap is om diep te verdiepen in hoe je aan Amazon KDP kunt werken, en vervolgens toe te passen wat je hebt geleerd en begin met het voltooien van uw eerste boek en ontwikkel vervolgens geleidelijk uw werk. Je doel is om de eerste verkoop te realiseren, beetje bij beetje groeien je ambities en dit is wat je succesvol zal maken op Amazon KDB.Hier werk je volgens een goed doordacht plan.

  Wat paperbackboeken betreft, biedt Amazon 60% winst aan auteurs. Sommige kosten die verband houden met de kwaliteit van het papier dat bij het afdrukken wordt gebruikt, het type inkt en het aantal pagina’s, worden hier ook van afgetrokken.

  Uw paperbackboek bestaat bijvoorbeeld uit 333 pagina’s en is gedrukt met zwarte inkt die op de Amerikaanse markt verkrijgbaar is. Stel dat u een verkoopprijs van $ 15 instelt.

  Het proces verloopt als volgt: ($0,60 x $15) – $4,85 = $4,15.

  kdp.amazon.com

  Voorwaarden voor het publiceren van een boek op Amazon KDB

  Het is belangrijk om alle beleidsregels en voorwaarden van elk platform te lezen om te voorkomen dat uw account wordt verbannen.

  Hoewel Amazon KDB ons halverwege heeft bezuinigd, betekent dit niet dat alles is toegestaan. Om ervoor te zorgen dat al uw publicaties op het platform worden geaccepteerd, is het belangrijk dat ze een aantal regels hebben, en zodra u deze publiceert, verklaart u hier dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van het platform. Wij raden u ten zeerste aan deze te lezen om te voorkomen dat uw account wordt verbannen.

  • De inhoud van het boek moet exclusief zijn en vermijd het kopiëren van de inhoud van uw concurrenten of een andere partij, anders wordt uw account vanaf de eerste melding gesloten als de authenticiteit ervan wordt bevestigd.
  • Uiteraard moeten uw geschriften voldoen aan alle platformrichtlijnen en onderwerpen vermijden die verwerpelijk zijn voor publicatie, zoals inhoud die aanstootgevend, tot haat aanzettend, racistisch, enz. is.
  • We blijven altijd bij de essentie van het boek en het is belangrijk om te voorkomen dat inhoud van slechte kwaliteit wordt gepubliceerd. Hier wil Amazon zijn klanten zeker niet het beeld geven dat het middelmatigheid promoot, en in de meeste gevallen zal het worden afgewezen door de administratie voordat het wordt gepubliceerd.
  • Het is noodzakelijk om auteursrechtelijk beschermd materiaal te vermijden, vooral als het gaat om het ontwerpen van de voorkant, omdat je media moet gebruiken waarop geen auteursrechten rusten. Je koopt ze of gebruikt ze gratis, op voorwaarde dat dit is toegestaan ​​(er zijn degenen wier naam verplicht moet worden vermeld in het boek en sommige vereisen dat niet).
  • Het publiceren van uw boek op het platform betekent niet dat de eigendomsrechten in zijn voordeel zijn. U kunt uw overeenkomst beëindigen en verwijderen wanneer u maar wilt. Het platform heeft ook het recht om het boek te verwijderen als het een van zijn beleidsregels schendt.

  Dit zijn slechts enkele van de voorwaarden waar u niet aan moet voldoen, aangezien het platform deze helemaal niet tolereert. Het is goed om eens een kijkje te nemen op de pagina Algemene voorwaarden van KDP, daar vindt u alles in detail en elke nieuwe update in het beleid zal daar worden gepresenteerd.

  Winststrategie uit het verkopen van boeken op Amazon

  Een van de dingen waar we niet van houden, of het nu gaat om winst maken op Amazon Kindle of op welk ander gebied dan ook, is werken zonder een duidelijk gedefinieerd plan, waardoor je vaak geld, moeite en tijd verliest. Terwijl als u bepaalde punten vastlegt en deze probeert te volgen, uw inspanningen en het grootste deel van uw aandacht zullen worden gericht op de meest effectieve activiteiten.

  Omdat u een beginner bent op dit gebied, zullen wij voor u een eenvoudige strategie opstellen, die dezelfde is als die van degenen die u voorgingen op dit gebied. Probeer deze in uw vroege stadia te volgen, en nadat u ervaring heeft opgedaan, je kunt het naar eigen inzicht aanpassen.

  1- Bestudeer de markt

  Het bestuderen van de markt doe je door op de Amazon Kindle-website te surfen en je er goed in te verdiepen. Hier kijk je naar de auteurs daar en op welke onderwerpen ze zich richten. Deze stap is belangrijk omdat u hierdoor uw fundament bouwt op echte gegevens en cijfers en niet alleen op verwachtingen en willekeurig werk.

  2- Kies één veld

  Nu heb je een uitgebreid overzicht van het soort boeken dat daar wordt verkocht, waarvan sommige bedoeld zijn voor kinderen, waarvan sommige gericht zijn op mensen die houden van de methode om hun aantekeningen op tastbare dagboeken vast te leggen, en sommige gaan naar de Amazon Kindle om er enkele te doorzoeken kruiswoordraadselboeken en andere typen.

  De volgende stap is om één niche te kiezen en deze goed te begrijpen. Als u zich bijvoorbeeld wilt specialiseren in kinderinhoud, moet u de opties voor uzelf beperken en zich op een specifiek segment richten, zoals kinderverhalen, doolhofspellen, kleurboeken, pijlwoorden, enz.

  3- Produceer materiaal van hoge kwaliteit

  Dit punt staat buiten discussie: de inhoud moet waardevol zijn en voordat u deze publiceert, moet u ervoor zorgen dat deze zorgvuldig is geredigeerd en vrij van fouten is. Concentreer u niet op het publiceren van een groot aantal boeken, omdat u denkt dat dit de snelste manier is om te profiteren van Amazon KDP. In feite is het de slechtste praktijk die uw reputatie op het platform kan schaden, en u weet heel goed dat een groot aantal boeken negatieve recensies zullen u niet van pas komen in uw carrière.

  De buitenomslag is ook niet minder belangrijk, omdat deze wordt beschouwd als het middel dat de aandacht van de klant trekt en hem naar uw product laat kijken. Neem al uw tijd om iets professioneels te ontwerpen, of schakel de hulp in van een ontwerper die er goed in is. in dit werk.

  4- Optimaliseer de boekenlijst voor SEO

  Deze stap moet niet snel worden uitgevoerd, en als u deze verwaarloost, betekent dit dat uw boek een plaats voor zichzelf zal reserveren op de laatste pagina’s, en daarom zal niemand het zien, en uw eerdere inspanningen zullen tevergeefs zijn. In feite is het een heel eenvoudig proces: het platform geeft u een aantal lege velden die u kunt invullen op basis van de inhoud van uw boek, enzovoort totdat het op de juiste plaats is geclassificeerd.

  Wat u moet doen, is proberen al uw trefwoorden in de vakjes op te nemen, ze niet te herhalen, en een groep verwante zinnen te gebruiken om uw kansen te verdubbelen om in meer dan één lijst te verschijnen. In de rest van het onderwerp bespreken we enkele toevoegingen die je werk met Kindle zullen vergemakkelijken, waaronder een tool voor het zoeken naar veelgebruikte trefwoorden.

  5- Promoot uw boek

  In uw geval bent u nieuw op dit gebied. Misschien is het nog te vroeg om uw boek rechtstreeks te promoten, terwijl u nog geen omzet heeft behaald op basis van het gratis verkeer dat door het platform wordt geleverd.

  Maar het promotieproces wordt als erg belangrijk beschouwd, en ervan uitgaande dat uw publicaties al omzet hebben behaald, heeft u mogelijk een succesvolle versie, en als u er een groot aantal bezoekers aan had doorgegeven, zou dit zeer grote winsten hebben opgeleverd. Bovendien zal uw niveau zich niet ontwikkelen tenzij u alle beschikbare methoden uitprobeert, en het beheersen van het juiste segment zal een enorme impact hebben op het bereiken van geavanceerde niveaus.

  6- Analyseer de resultaten

  Het Amazon Kindle-platform biedt zijn leden een zeer praktische analysetool, waarmee u in detail kunt zien hoe uw boek heeft gepresteerd, hoeveel views het heeft behaald en het aantal verkopen. Deze rapporten helpen u het publiek te leren kennen dat geïnteresseerd is in het materiaal dat u nastreeft, op welke onderwerpen u zich de volgende keer moet richten en andere belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden om uw bedrijfsstrategie te ontwikkelen.

  Hoe kent u de boekverkoop op Amazon?

  Alle tools van derden geven u slechts een geschatte waarde van hoeveel dat boek heeft verkocht.

  Voor alle duidelijkheid: Amazon geeft hierover geen details, maar er zijn veel aanwijzingen die we kunnen gebruiken om een ​​idee te krijgen. Elk boek heeft een BSR-nummer dat aangeeft hoe goed het op het platform scoort. Hoe lager het is, dit wordt als een goede indicator beschouwd voor het succes van deze versie. Het is mogelijk om derde partijen, zoals de Kindle Preneur-website, te gebruiken om erachter te komen hoeveel verkopen het dagelijks genereert, maar het is slechts een voorspelling. Plak het rangnummer en het geeft je ongeveer hoeveel verkopen het dagelijks genereert.

  Als beginner vind je de voorgaande stappen misschien wat stressvol, en ze kunnen nog stressvoller worden als je in je werk een willekeurige methode volgt. Om winst te maken uit de verkoop van boeken op Amazon, net als andere vormen van winst via internet, is het nodig om tijd te besteden, te leren en te profiteren van de ervaringen van anderen, terwijl je de opgedane kennis toepast. Geloof me, daarna wordt de zaak routine en zul je het in een mum van tijd voltooien. de helft van de tijd.Je weet gewoon wat werkt en wat niet.

  Het allerbelangrijkste is het volgen van een duidelijke strategie, waardoor er efficiënt aan je doelen wordt gewerkt en je inspanningen op de juiste plek worden besteed, wat betekent dat je je kansen op succes bij het profiteren van Amazon Kindle verdubbelt.

  اترك تعليقاً

  لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *