تعرف علي الربح من موقع Etsy (أفضل 6 طرق) 2024

De antiekmarkt is misschien wel de markt die niet zal worden beïnvloed door de ontwikkeling waarvan we getuige zijn, en elke dag die voorbijgaat neemt de waarde van de goederen meer toe. Kijk eens op online veilingsites en misschien verandert uw mening over het versleten horloge dat u van uw grootvader heeft geërfd, of over die versleten tafel die in de hoek wordt gegooid.

Etsy.com is een website voor het verkopen van unieke ontwerpen en werken.

Hetzelfde geldt voor bezitters van handwerk. Misschien kunnen de kleine stukjes die je tegen een lage prijs aanbiedt, als je ze bijvoorbeeld op de Etsy-website op de markt brengt, dubbele winst voor je opleveren, simpelweg omdat de mensen die die markt bezoeken het echt waarderen de betekenis van het harde werken.

Als we zeggen dat de site gespecialiseerd is in het verkopen van oude spullen en handwerk, betekent dit niet dat dit het enige vakgebied is waarop je kunt profiteren van de Etsy-site.

Je zou eerder verbaasd zijn als ik je zou vertellen dat immateriële dingen zoals ontwerpen, naaipatronen, boeken in PDF-formaat en dergelijke in feite beter verkopende goederen zijn dan hun handgemaakte tegenhangers!

Om goed te kunnen begrijpen wat ik zeg, neem je een voorbeeld van een ontwerp dat zo eenvoudig is en hoeveel winst het heeft gemaakt op het moment dat je deze regels schrijft.

Een voorbeeld van een succesvol product met een eenvoudig ontwerp dat duizenden verkopen genereert.

Of u nu om deze handgemaakte goederen geeft of niet tot uw interesses behoort, uiteindelijk blijft dit een goede markt voor investeringen, en eerder een kans voor ons als marketeers om er zeer respectabele winsten mee te maken.

Hieronder bespreken we de beste manieren om te profiteren van de Etsy website, en het is geen voorwaarde dat je een tastbaar product in handen hebt, volg ons tot de laatste regel.

De beste manieren om te profiteren van Etsy

De beste keuze heeft altijd professionele resultaten.

Voor alle duidelijkheid: de Etsy-website is geen manier om snel rijk te worden. Ja, er zijn inderdaad mensen die duizenden dollars verdienen op de site, maar die resultaten kwamen na veel moeite en ondanks de schaarste aan winst , met continuïteit, het corrigeren van fouten en het werken aan het ontwikkelen van een bedrijfsstrategie, zijn die grote winsten ook voor jou. Je hebt de kans om deze te bereiken.

Hieronder staan ​​de beste manieren om te profiteren van de Etsy-website, waarvan sommige een tastbaar product van je vereisen, en andere die afhankelijk zijn van de verkoop van digitale producten, producten waarvan de opbrengsten enorm en onbeperkt zijn en die misschien wel de gemakkelijkste manier zijn om winst te maken met Etsy .

01 – Winst uit affiliate marketing (Etsy Affiliate)

Profiteren van affiliate marketing is een van de sterkste gebieden waarin wij aanbevelen te investeren, en vanwege het grote gewicht ervan zul je merken dat de meeste grote bedrijven erop vertrouwen als een van hun marketingstrategieën, en Etsy is daar zeker een van.

Je kunt je hier als affiliate op Etsy aanmelden: www.etsy.com/affiliates

Maar lees eerst het privacybeleid van het platform (Etsy Affiliates Policy).

Simpel gezegd: als je een blog of kanaal op YouTube bezit, kun je een aantal producten van het platform nomineren die aansluiten bij de inhoud die je levert. Als iemand geïnteresseerd is in dat product, ontvang je zodra hij het voor zichzelf koopt een commissie in de vorm van een percentage (gemiddeld bedraagt ​​deze 4%).

Uiteraard worden er geen commissies berekend over goederen die worden geretourneerd of geannuleerd, en eventuele belastingen worden ook berekend. Maar het leuke is dat cookies een geldigheidsduur hebben van 30 dagen, dat wil zeggen dat als de bezoeker op de aan jou toegewezen affiliate-link klikt en tijdens het aankoopproces, of het nu morgen is of na 20 dagen, je jouw commissie, en maximaal 30 dagen.

Profiteer van het Etsy affiliate marketingprogramma Persoonlijk Ik zie het als heel weinig vergeleken met de winst die je zult maken als je handel drijft op het platform zelf – en dit is het idee waarop de site oorspronkelijk is gebouwd – en dit is precies wat we in de volgende regels zullen beschrijven.

02 – Verkoop op Etsy

Om een ​​aangesloten verkoper te worden, moet je eerst een Etsy-account aanmaken en vervolgens een elektronische meter op hetzelfde platform openen en deze overspoelen met producten. Dit is simpelweg hoe je op Etsy verkoopt.

Wat betreft het soort producten dat je daar gaat verkopen: het zijn vervaardigde materialen, dat wil zeggen tastbaar, en je bent verantwoordelijk voor alle fasen van de verkoop, vanaf de opslag, de voorbereiding en de verpakking tot de verzending ervan naar de klant. Of u kunt digitale producten verkopen, wat wordt beschouwd als een van de meest succesvolle investeringen die u kunt doen als u een specifieke strategie volgt, en dit is wat we in het volgende punt zullen bespreken.

Geef uw klant niet de kans om twee keer na te denken voordat hij een aankoop doet, bijvoorbeeld als er geen retourbeleid geldt! Dat zou reden genoeg zijn om die fout te maken.

03 – Verkoop digitale producten op Etsy

Creëer een winkel om digitale producten te verkopen

Met digitale producten bedoelen we de materialen die niet aangeraakt kunnen worden, en zodra de klant ervoor betaalt, kan hij ze rechtstreeks van het platform downloaden. Dit betekent dat u zich hier de moeite bespaart van het vervaardigen en opslaan van het product , evenals het dragen van de verzendkosten, en in geval van fouten bij de verzending of verlies of breuk van het product.

Het bijzondere aan het verkopen van digitale producten op Etsy of een ander platform is dat het je passieve inkomsten oplevert, wat betekent dat de modellen die je uploadt op elk moment en zonder jouw tussenkomst verkopen kunnen realiseren, aangezien je met één exemplaar een oneindig aantal verkopen kunt realiseren.

Materialen zoals ontwerpen, boeken, naaiplannen, kalenders, CV-sjablonen en zelfs kleurboeken voor kinderen. Alle producten die tot deze categorie behoren, worden als printbaar beschouwd en het enige wat u hoeft te doen is ze naar het platform te uploaden.

04 – Eenvoudige ontwerpen voltooien met fantastische winsten

Het idee is jouw kapitaal als zelfstandige, en ik werk er altijd aan om het ten goede te ontwikkelen.

Bezoekers van de Etsy-website merken dat ze dol zijn op dit platform omdat het onderscheidende ontwerpen bevat. Met slechts een paar eenvoudige stappen kunnen ze een prachtig schilderij kiezen om hun muren te versieren, en misschien kunnen jouw eigen modellen daar wel een van zijn.

De vindingrijkheid en complexiteit van het ontwerp zijn niet zo belangrijk als de hoge kwaliteit van het ontwerp, dat van uiterst nauwkeurig materiaal moet zijn. Er zijn veel voorbeelden die duizenden dollars hebben verdiend met het verkopen van ontwerpen op Etsy, en deze vertrouwen vooral op inspirerende zinnen en soms gewoon een simpel woord als ‘Hallo’.

05 – Het publiek van het platform exploiteren om T-shirts te promoten

De winst uit het ontwerpen van T-shirts heeft ook zijn aandeel op Etsy, maar helaas ondersteunt het platform de Print On Demand-functie niet. Als je een voorraad T-shirts hebt, kun je deze daar verkopen, op voorwaarde dat het verzendproces goed wordt verzorgd van naar de klant.

Maar er is nog steeds een mogelijkheid om je ontwerpen on demand (POD) te verkopen, en het idee hier is om je Etsy-account te koppelen aan sites die gespecialiseerd zijn op het gebied van printen op aanvraag, met name de Printful-website.

06 – Win slim van Etsy

Het gebruik van iets dat gratis en zonder licentie van de eigenaar wordt betaald, wordt beschouwd als een inbreuk op het auteursrecht.

Als je jezelf als beperkt in design ziet en ervan overtuigd bent dat je zelfs in de eenvoudigste ontwerpen die creatieve touch mist, wordt dit helemaal niet als een obstakel beschouwd, maar als je eenmaal eerlijk tegen jezelf bent, ben je op de goede weg.

Het hele idee draait om het investeren van wat geld in freelancersites, vooral Fiverr. Neem eenvoudig contact op met een van de briljante ontwerpers daar en leg hem je eigen idee uit, waar je misschien door bent geïnspireerd door een diepgaande blik te werpen op de meest populaire werken op Etsy, en laat de taak over aan de ontwerper om het werk te doen. De professional is voor jou.

Met deze methode kunt u goed aan de slag en bespaart u veel tijd. En wees daar zeker van.. Geen enkel ontwerp waar je voor betaalt, levert je winst op. Je gaat altijd door en probeert je ideeën verder te ontwikkelen en te leren van fouten. Met continuïteit kan één ontwerp misschien alle eerdere verliezen compenseren. Het allerbelangrijkste is dat u het soort ervaring opdoet dat u de motivatie en ervaring geeft om grotere dingen te blijven bereiken.

Verkoopkosten op Esty

Het lijdt geen twijfel dat je, voordat je op Etsy gaat verkopen, op de hoogte moet zijn van alle kosten die van je worden afgetrokken. Dit is erg belangrijk omdat je deze optelt bij de totale waarde van het product, zoals de kosten van grondstoffen, betaalde gebruikte gereedschappen, etc.. Al deze berekeningen geven u een accuraat beeld van de marge en uw winst.

A) Kosten voor het toevoegen van advertentiekosten

De productpagina moet consistent en snel zijn voor een soepele gebruikerservaring.

Voor elk item dat je op de site of rechtstreeks in de mobiele applicatie (Etsy-app) vermeldt, betaal je $ 0,20, ongeacht of je het item verkoopt of niet. Voor lijsten die eerder zijn aangemaakt, worden geen kosten betaald, maar wanneer ze worden vernieuwd (wat elke vier maanden plaatsvindt) betaalt u dezelfde vergoeding (€ 0,20) als het product niet wordt verkocht.

Houd er rekening mee dat er geen kosten verbonden zijn aan het wijzigen van de lijst. Als u een item aanbiedt dat meerdere modellen heeft, betaalt u de eerste keer $ 0,20 voor het recht om de lijst toe te voegen. Zodra het item is verkocht, wordt het vernieuwd en betaalt u ook $ 0,20 wanneer dit proces wordt herhaald.

Voor artikelen die een periode van vier maanden zijn verstreken en niet zijn verkocht, worden deze verwijderd als ze niet handmatig worden verlengd, of u kunt de automatische verlengingsoptie activeren (Auto-renew) en er wordt direct een bedrag van 0,20 afgetrokken. verlenging, wetende dat alleen de huidige actieve lijst in rekening wordt gebracht.

b) Transactiekosten

Data-analyse is een van de vaardigheden die je als online marketeer onder de knie moet krijgen.

Voor elke verkoop wordt het equivalent van 6,5% van de prijs van het artikel in elke aanbieding in rekening gebracht, naast het bedrag dat u in rekening brengt voor verzending en cadeauverpakking. Als je aangesloten bent bij wat bekend staat als Etsy Payments en je producten aanbiedt in een andere valuta dan de Amerikaanse dollar, worden er ook wisselkosten van de ene valuta naar de andere in mindering gebracht.

Nog een punt: als u in de Verenigde Staten van Amerika (VS) woont, bent u vrijgesteld van verwerkingskosten voor omzetbelasting. Net als voor de rest van de wereld worden in dit geval de transactiekosten toegepast op de aanbiedingsprijs (de transactiekosten), waarin alle toepasselijke belastingen moeten zijn opgenomen waarvoor u als verkoper verantwoordelijk bent.

c) Advertentiekosten (optioneel)

Call To Action-technieken hebben een directe impact op het verhogen van uw conversiepercentage.

De Etsy-website adverteert op veel platforms, zoals bekende zoekmachines, sociale-medianetwerken, enz. En misschien verschijnt jouw product in een van deze advertenties, en als je via deze advertenties iets verkoopt, zal de site hier een passende aanbieding van je nemen. 15% van de prijs van het product (deze verhouding kan variëren).

Deze functie is uiteraard optioneel, en we moeten nog een ander belangrijk punt opmerken, namelijk hetzelfde idee als cookies, dat in overeenstemming daarmee zal worden geïmplementeerd, dat wil zeggen: iedereen die op de advertentielink klikt en op een later tijdstip een aankoop doet (op voorwaarde dat deze niet langer duurt dan 30 dagen), wordt deze vergoeding op u toegepast.

opmerking: Deze kosten gelden voor de laatste update, die volgens de website van Etsy dateert van 12-01-2024. Van tijd tot tijd kijk ik op de kostenpagina (Etsy Fees & Payments) zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen die plaatsvinden en ontdek meer en andere secundaire vergoedingen die we eerder niet hebben besproken.

Praktische tips voor verkopen op Etsy

Op de websiteblog vindt de bezoeker al uw artikelen die daar zijn verzameld.

Het is goed als je eerst een specifiek plan vaststelt dat je moet volgen, en het maakt niet uit hoe effectief het is, zolang je maar een doel stelt en alle middelen gebruikt om dat te bereiken. Hieronder staan ​​enkele tips en instructies waarvan u, als u zich daarop concentreert, er zeker van kunt zijn dat u veel van de fouten die de meeste beginners maken, zult verminderen.

01 – Professionele winkel

De online winkel die zich richt op verschillende soorten producten heet General Niche.

Om je producten op de site te kunnen tonen, moet je natuurlijk een Etsy-winkel openen, waarmee je je goederen daar op een georganiseerde en elegante manier kunt tentoonstellen. Misschien levert het weergeven van een beperkt aantal Advertenties niet de omzet op die u nastreeft, dus moet u wat moeite en tijd investeren om deze te overspoelen met een aanzienlijk aantal producten.

Maar het is goed om bij al uw stappen goed doordacht te zijn, aangezien niet elk product dat u in de online winkel uploadt, verkoop zal opleveren. In plaats daarvan moet u eerst wat onderzoek doen naar de goederen waar veel vraag naar is, en dit is wat we zullen het in het volgende punt bespreken.

02 – Target zoekwoorden

Hoe meer woorden u toevoegt, hoe nauwkeuriger de resultaten zullen verschijnen.

In deze stap wil ik dat je een aantal woorden voorspelt die de zoeker zal gebruiken totdat hij het product vindt dat hij specifiek zoekt.

Om de zaken niet ingewikkelder voor u te maken, gaan we ervan uit dat u zich richt op het gebied van naaien, met name kussens van verschillende typen. Het enige wat u hoeft te doen is naar de zoekbalk te gaan en het woord ‘Pillows’ in het Engels te typen, en het alleen geeft u een aantal suggesties, waaronder kussenslopen en kussens van specifieke maten (kussenhoezen 20×20), en telkens wanneer u een nieuwe term toevoegt, worden er automatisch nauwkeurigere resultaten voorgesteld.

Zo oefen je met verkopen op Etsy zoals de professionals dat doen. Ter informatie: het onderzoeken van gerichte zoekwoorden wordt beschouwd als de eerste fase van het verbeteren van Etsy SEO, waar je veel belang aan moet hechten als je resultaten met de site wilt behalen en slim wilt werken.

03 – Herstart uw winst

Door meerdere keren opnieuw te testen en wijzigingen aan te brengen, kunt u de winnende pagina ontdekken.

Het kan een aanzienlijke hoeveelheid tijd duren voordat u merkt dat de resultaten van uw harde werk echt vruchten beginnen af ​​te werpen. Hoogstwaarschijnlijk zal uw eerste reactie zijn om deze winsten uit te geven zodra ze op uw rekening verschijnen. Uiteraard is het geld van u en heeft u de volledige vrijheid om erover te beschikken zoals u dat wilt.

Maar wat ongetwijfeld juister is, is om die winsten te herinvesteren om ze te verdubbelen. In feite heb je een lange weg afgelegd om dit niveau te bereiken, dat als het moeilijkste hoofdstuk van allemaal wordt beschouwd, maar ik wil dat je denkt met een ondernemersmentaliteit: wat betekent dat u uw verlangens voor een bepaalde periode beteugelt om in andere perioden vele malen hun winst te verkrijgen.

U kunt dat geld herbestemmen voor professioneel gereedschap, of misschien een cursus kopen met een sapcentrifuge om degenen die u voorgingen op dit gebied uit te proberen, en waarom zou u niet meer professionele, onafhankelijke ontwerpers inhuren, of het zelfs gebruiken in andere projecten die uw prestaties vergroten? inkomensmogelijkheden.

Misschien biedt het profiteren van de Etsy-website je niet veel opties vergeleken met andere sites. Hier ben je verplicht een elektronische winkel te openen waarin je je producten kunt tentoonstellen, maar die vrijheid vind je in de goederen die we in deze winkel zullen tentoonstellen. of het nu waardevolle materialen zijn, of misschien prachtige dingen die je maakt. Met je eigen handen wordt het ook beschouwd als een grote markt voor digitale producten, waar we extreem eenvoudige modellen hebben gezien die duizenden verkopen bereikten, en dit geeft je de vrijheid om te kiezen het kader dat bij u past.

Net als elk ander gebied van winst op internet moet je eerst die kennis leren en vervolgens toepassen, en dan dieper in de geheimen van dit gebied duiken, terwijl je eerdere fouten corrigeert en de mogelijkheid om winst te maken met Etsy zal verdubbelen, dus het belangrijkste het gaat om leren, implementeren, geduld en continuïteit.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top