تعرف علي السياحة في سنغافورة 2024 – 2024

Toerisme in Singapore – de belangrijkste en mooiste toeristische plekken

Er zijn veel toeristische plaatsen in Singapore, omdat het wordt beschouwd als een van de mooiste toeristische bestemmingen die worden bezocht door toeristen uit alle landen van de wereld. Het is een van de Aziatische eilanden in de zuidelijke regio van het Maleisische schiereiland. breng een leuke tijd door en geniet van het schilderachtige natuurlijke landschap, je moet alle toeristische attracties bezoeken. Archeologische vindplaatsen in Singapore, naast de aanwezigheid van vele onderscheidende uitgaansgelegenheden, dus we zullen je voorzien van een toeristische gids in Singapore om alles te leren de bezienswaardigheden, restaurants en informatie over reizen naar en toerisme in Singapore.

Tips voordat u naar Singapore reist

  • Voor het toerisme in Singapore is voor de meeste landen geen visum vereist.Om binnen te komen, vult u pas bij aankomst op Singapore Airport een toegangsformulier in waarmee u 30 dagen lang gratis alle toeristische plaatsen in Singapore kunt bezoeken.
  • Het is belangrijk dat u uw hotel of hostel boekt voordat u vertrekt om problemen en oplichting te voorkomen.
  • In Singapore zijn er officiële talen die je moet kennen of beheersen voordat je op reis gaat, zodat je bezienswaardigheden kunt bezoeken en gemakkelijk met inheemse mensen kunt spreken, waaronder de Maleisische taal, de Chinese taal en de Engelse taal.
  • De munteenheid waarin in Singapore wordt gehandeld is de Singaporese dollar, deze munteenheid dient u dus bij u te hebben als u dit eiland bezoekt.
  • Wat de transportmiddelen betreft, er zijn er veel, en je kunt er meer over leren via een applicatie die beschikbaar is voor houders van mobiele telefoons en waarmee je je kunt verplaatsen. Dit komt bovenop de aanwezigheid van de metro, die alle toeristische attracties daar passeert , en de beste en goedkoopste manier is het openbaar vervoer.
  • Het eten is hier gevarieerd en lekker en bestaat uit heerlijke gerechten uit de hele wereld, maar ook Arabische gerechten.Probeer hier een heerlijke maaltijd die je de rest van je leven niet zult vergeten.
  • Kauw geen kauwgom op openbare plaatsen, aangezien dit in Singapore tegen de wet is.
  • Als u nadenkt over de juiste tijd om deze bezienswaardigheden te bezoeken, aarzel dan niet, want alle dagen van het jaar worden beschouwd als de mooiste tijden om te bezoeken, aangezien het klimaat in deze regio wordt gekenmerkt als tropisch, met hoge temperaturen en regenval gedurende de hele periode. jaar en Chinese vieringen het hele jaar door.

De belangrijkste toeristische plaatsen in Singapore

1 – Sentosa-eiland

Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste toeristische plekken in Singapore, omdat het een eersteklas uitgaansgebied is, en het is ook een van de meest aantrekkelijke toeristische gebieden voor toeristen en inheemse volkeren, aangezien het jaarlijks door ongeveer 5 miljoen bezoekers wordt bezocht. jaar.

2 – Golftuinen

Gardens by the Bay is een van de belangrijkste toeristische plekken in Singapore vanwege zijn bijzondere ligging. Het ligt in het hart van Singapore en omvat drie tuinen: de South Bay Garden, de Central Gulf Garden en de East Gulf Garden, allemaal waarvan uitzicht op de waterkant van Singapore.

3 – Reuzenrad van Singapore

Het Singapore Flyer Wheel wordt beschouwd als een van de belangrijkste toeristische attracties in Singapore. Het is 165 meter hoog. Hoewel het een modern cultureel monument is, is het uitgegroeid tot een van de bekendste toeristische attracties voor toeristen uit alle landen van de wereld.

4 – Dierentuin van Singapore

Het wordt beschouwd als een van de grootste en oudste dierentuinen in Azië en een van de belangrijkste toeristische plekken in Singapore. Het belangrijkste kenmerk is dat het omgeven is door dichte bossen in het binnenland, waardoor het wordt beschouwd als een van de mooiste toeristische attracties in Singapore. Dit park werd geopend in 1973 na Christus en omvat ongeveer 315 verschillende en zeldzame diersoorten ter wereld.

5 – Nachtsafari

Als u zeldzame en bedreigde dieren en vogels wilt zien, moet u het Night Safari Park bezoeken, aangezien het een van de belangrijkste toeristische plekken in Singapore is en wordt beschouwd als een belangrijke bestemming voor toeristen om 25.000 dieren van zeldzame soorten te zien.

6 – Jurong-vogelpark

Het is een van de belangrijkste toeristische plekken in Singapore, omdat het een natuurlijk vogelreservaat is dat in 1971 na Christus werd geopend en een verscheidenheid aan roofvogels en zeldzame soorten andere vogels omvat.

7 – Botanische tuin van Singapore

Als u een fan bent van het zien van charmante en zeldzame planten, moet u deze tropische tuin bezoeken die meer dan 158 jaar geleden werd aangelegd, zoals deze werd aangelegd in 1859. Deze tuin onderscheidt zich door zijn voorname ligging in het hart van Singapore, dus het wordt beschouwd als een van de belangrijkste toeristische plaatsen in Singapore.

8 – Merlionpark

Dit park werd opgericht in 1972 na Christus en bevat twee beelden van 8,6 meter hoog. Deze beelden zijn van een mythisch wezen wiens lichaam de vorm had van een vis en wiens hoofd de vorm had van een leeuw, zoals vermeld in het Singaporese erfgoed en de cultuur Daarom wordt dit park beschouwd als een van de belangrijkste toeristische plekken in Singapore.

9 – Fort Canning-park

Als je van je tijd wilt genieten door recreatieve activiteiten te beoefenen, de pittoreske landschappen om je heen te zien en ook belangrijke historische bezienswaardigheden te zien, dan moet je dit park bezoeken, aangezien het een van de belangrijkste toeristische plekken in Singapore is. op een kleine heuvel in het zakendistrict.

10 – Nationaal Museum van Singapore

Het wordt beschouwd als het oudste historische museum in Singapore, aangezien het dateert uit 1843. Dit museum presenteert de geschiedenis van Singapore door middel van de tentoonstellingen die het presenteert. Daarom wordt dit museum beschouwd als een van de belangrijkste toeristische plaatsen in Singapore en is het ook een van de nationale musea op dit eiland.

11 – Sri Mariamman-tempel

Deze tempel wordt beschouwd als een van de oudste hindoetempels op het Aziatische continent. Deze tempel onderscheidt zich door zijn prachtige kleuren die toeristen aantrekken, naast de gebeeldhouwde versieringen op de tempel van binnen en buiten, waardoor het een van de mooiste toeristische trekpleisters van Singapore en aantrekkelijk voor toeristen om er de mooiste souvenirfoto’s te maken.

12 – Eiland Kusu

Het wordt beschouwd als de belangrijkste toeristische plaats in Singapore, waardoor je plezierige tijden kunt doorbrengen te midden van de charmante, pittoreske landschappen, naast de aanwezigheid van een groep opvallende schildpadden daar.

13 – Tempelloge

Als je een fan bent van het leren over de cultuur van andere volkeren, dan leer je bij een bezoek aan de toeristische attracties in Singapore over de boeddhistische cultuur, aangezien deze tempel zich onderscheidt door zijn aantrekkelijke architectonische ontwerp, naast de aanwezigheid van een lodge beeld professioneel gemaakt van goud.

14 – Chinatown

Het wordt beschouwd als een van de belangrijkste toeristische plekken in Singapore, waar een bruisend leven heerst dankzij de aanwezigheid van een verscheidenheid aan restaurants die heerlijke Aziatische gerechten serveren, naast de aanwezigheid van commerciële markten waar je souvenirs kunt kopen.

15 – Zwembad in Singapore

Dit bad wordt beschouwd als het hoogste zwembad ter wereld, dus je kunt vanaf deze plek zwemmen, alle toeristische attracties in Singapore bekijken en prachtige souvenirfoto’s maken.

16 – Boomgaardweg

Het is een van de belangrijkste toeristische plekken in Singapore, omdat het de winkelstraat is, en deze weg is altijd druk met zowel toeristen als inheemse volkeren. Deze weg omvat veel hotels, restaurants, cafés en ook commerciële centra.

17 – Clarkkade

Deze pier wordt beschouwd als een van de belangrijkste toeristische plekken in Singapore, aangezien sommigen het beschouwen als een belangrijk handelscentrum, aangezien hij dateert uit de negende eeuw. Deze pier ligt aan de ingang van de Singapore River. Het is een mix van Europese en Aziatische cultuur, inclusief een groot aantal restaurants, cafés en commerciële centra.


De beste hotels in Singapore

Er zijn verschillende van de meest luxueuze hotels in Singapore die beschikbaar zijn om toeristen te ontvangen om comfort en ontspanning tijdens het bezoek te garanderen.

1 – Raffleshotel

Dit hotel wordt beschouwd als een van de beste hotels in Singapore en werd opgericht in 1887. De drie verdiepingen van dit hotel zijn een museum geworden en bevatten ook 15 restaurants.

2 – Baashotel baas

Het wordt beschouwd als een van de beste hotels in Singapore. Het wordt ook beschouwd als het grootste hotel dat speciaal is ontworpen om geschikt te zijn voor toeristen en om vele diensten te bieden die hen comfort, ontspanning en een plezierige tijd garanderen. Het hotel beschikt over een buitenzwembad zwembad, een entertainmentplek voor kinderen en gratis WiFi in de openbare ruimtes van het hotel.

3 – Parc Sovereign Hotel-Tyrwhitt

Het wordt beschouwd als een van de beste hotels in Singapore, waarvan de kamers op een moderne manier zijn ontworpen om comfort voor toeristen te garanderen, aangezien alle kamers zijn uitgerust met alle entertainment- en airconditioningapparatuur. Het hotel biedt ook gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes Het hotel beschikt over een healthclub.

4 – Ibis Singapore in het Bencoolen Hotel

Het hotel beschikt over ongeveer 538 kamers uitgerust met de nieuwste entertainmentfaciliteiten, en de hele inrichting van het hotel is modern en elegant. Dit hotel onderscheidt zich ook door zijn redelijke prijzen voor iedereen, de Wi-Fi-service is gratis en het biedt ook een restaurant met al het heerlijke eten.

5 – Park Royal Hotel aan Kitchener Road

Het wordt beschouwd als een van de meest luxueuze en beste hotels in Singapore. Alle hotelkamers zijn uitgerust met voorzieningen en ontspanning en gratis Wi-Fi-service voor alle gasten, naast een buitenzwembad om aan te zitten en te genieten van de uitgaven prachtige tijden.


De beste restaurants van Singapore

Er is een prachtige verscheidenheid aan restaurants in Singapore die alle beroemde internationale keukens van alle soorten, Turkse, Italiaanse, Aziatische maaltijden en andere heerlijke desserts aanbieden. Deze restaurants omvatten:

1 – Turks restaurant Sufra

Dit restaurant is een van de beste restaurants in Singapore, omdat het alle Turkse gerechten aanbiedt tegen prijzen die voor iedereen geschikt zijn, naast een prachtige collectie heerlijke Turkse hapjes geserveerd bij de gerechten, en je kunt genieten van het drinken van originele Turkse thee en heerlijke Turkse koffie in dit restaurant.

2 – Italiaans restaurant Cocina

Dit restaurant wordt ook wel beschouwd als een van de beste restaurants van Singapore. Het is een van de meest luxueuze Italiaanse restaurants en biedt vele heerlijke Italiaanse gerechten, of het nu gaat om vis op Italiaanse wijze of vlees en kip. Als je fan bent van Italiaanse desserts, Aarzel niet om ze te proeven met de kenmerkende Italiaanse chocolade.

3 – Zamzam-restaurant Singapore

Dit restaurant is een van de Indiase restaurants die alle heerlijke pittige Indiase gerechten aanbiedt. Het belangrijkste dat dit restaurant onderscheidt is de prachtige inrichting geïnspireerd op de Indiase omgeving, waardoor het het eerste restaurant in Singapore is qua rust en aangename sfeer binnen, waardoor het een van de beste restaurants in Singapore is.

4 – Tarboush-restaurant

Het wordt beschouwd als een van de beste restaurants in Singapore, omdat het alle oosterse en westerse gerechten serveert, evenals alle Libanese gerechten, en vergeet niet om heerlijke traditionele desserts van dit restaurant te eten, zoals het eten van baklava en kunafa.

Voor meer informatie over toerisme in Singapore: Toerisme in Singapore

In dit artikel hebben we de geweldige lezers voorzien van een uitgebreide toeristische gids voor alle toeristische plaatsen, hotels en restaurants in Singapore. Als je daar een toeristische rondreis wilt maken, aarzel dan niet om het toerisme in Singapore te proberen, dat een van de de mooiste toeristische gebieden ter wereld.


Al deze informatie is verzameld door een team Reizigersbibliotheek Als u op internet of in referenties zoekt en als er een fout in de informatie zit, of het nu een taalfout is of door onoplettendheid is ontstaan, enz., kunt u ons dat in de opmerkingen vertellen en wij zullen het graag corrigeren.

Volg ons op sociale media om alle nieuwe updates te ontvangen

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top