تعرف علي طرق الربح من برنامج كواي 2024 – فرصة ربح أزيد من 600$ شهريا من Kwai 2024

Profiteer van het Kwai-programma

Er zijn de laatste tijd veel manieren verschenen om via sociale media van internet te profiteren, waaronder winst uit Facebook, YouTube, winst uit Tik Tok en andere soortgelijke sites, maar in het jaar 2024 verscheen er een nieuw platform vergelijkbaar met het Tik Tok-platform, namelijk het Kwai-programma.

Toen Tik Tok in 2016 verscheen en zich in 2018 wijd verspreidde, veroorzaakte dit een zeer groot probleem voor een groot aantal sociale sites, vooral YouTube, omdat Tik Tok mensen een professionele manier bood om meer te zitten en video’s te kijken, en ook de mogelijkheid om profiteer van internet door het publiceren van video’s, live-uitzendingen en andere toegestane methoden.

Toen, in het jaar 2024, verscheen er een nieuwe Kwai-applicatie om geld te verdienen met internet door video’s en live-uitzendingen te publiceren. Integendeel, deze werd bekender nadat deze reclamecampagnes uitvoerde, en misschien zie je het in de advertenties op onze website irbanet, en dit vergroot alleen maar de sterke druk op andere sociale sites omdat mensen zijn geworden… YouTube en Facebook migreren.

Om deze reden zullen we leren over alles wat met het Kwai-programma te maken heeft, levert Kwai daadwerkelijk winst op bij het publiceren van video’s, en wat zijn de manieren om te profiteren van de Kwai-applicatie, en veel dingen waar we vandaag over zullen leren, vooral als je zijn een maker van inhoud en zoeken op poëtische en legale wijze winst uit internet.

Wat is het kwai-programma

Echt Kwai-programma We hebben er op Wikipedia geen details over gevonden om er veel over te praten, maar wat ons interesseert is wat de Kwai-applicatie is, wat de kenmerken ervan zijn en waarom deze überhaupt in de virtuele wereld bestaat.

De Kwai-applicatie is een applicatie waarmee je korte video’s via internet kunt bekijken. Deze applicatie is vergelijkbaar met de bekende Tik Tok-applicatie. Deze applicatie werd gelanceerd in februari 2024 en deze applicatie verspreidde zich op een onverwachte en zeer snelle manier onder fans van sociale media.

De reden voor de snelle verspreiding van de Kwai-applicatie is dat deze gebruikers geschenken en geld aanbiedt, gewoon door zich te registreren en video’s te bekijken.

Het Kwai-programma is afhankelijk van het publiceren van korte video’s die niet langer duren dan 60 seconden, met de mogelijkheid om live-uitzendingen af ​​te spelen. Het doel van deze video’s is om je dagelijkse routine te publiceren, korte video’s te maken, nuttige lessen te publiceren en vele specialiteiten die niet in strijd zijn de regels van de applicatie.

Deze applicatie is er nog niet in geslaagd grote bekendheid te verwerven zoals Tik Tok, YouTube en Facebook, maar begint steeds vaker in advertenties te verschijnen om meer resultaten en grotere bekendheid in de virtuele wereld te bieden.

Manieren om te profiteren van het Kwai-programma 2024

De Kwai-applicatie is een manier geworden om geld te verdienen via internet door video’s te publiceren, te uploaden en te bekijken. Met deze applicatie kun je duizenden dollars per maand verdienen, gewoon vanuit je luie stoel. Als je geïnteresseerd bent in het maken van geld van internet via de Kwai-applicatie, ik zal alle mogelijke methoden met u delen.

Kwai is een Chinese applicatie die concurreert met Tik Tok en zal waarschijnlijk het krachtigste platform worden om korte video’s te publiceren en er winst mee te maken, omdat je hiermee korte video’s kunt maken, live-uitzendingen kunt doen en cadeaus en geld kunt verdienen met het, maar het verschilt in veel dingen van Tik Tok.

Het belangrijkste kenmerk van deze applicatie is dat het meerdere methoden en gemakkelijk winstgevende aanbiedingen biedt, waar zelfs kinderen zonder overdrijving van kunnen profiteren.

Is het mogelijk om geld te verdienen met Chinese Kwai? Ja, je kunt geld verdienen dat meer dan $100 tot meer dan $1000 bedraagt ​​als je je werk verbetert, omdat dit bedrijf verschillende manieren biedt om ervan te profiteren, en zoals gebruikers hebben gezegd, biedt het de gebruiker van tijd tot tijd nieuwe manieren om winst te maken ervan.

Winst uit kwai

1. Winst door korte video’s

De eerste manier om van het Kwai-programma te profiteren is door korte video’s te publiceren, en het is de bekendste manier om van deze applicatie te profiteren. Wat er van je wordt verlangd is om een ​​korte video te maken en deze te publiceren precies zoals deze op de website is gemaakt. Tik Tok-platform.

Maar er zijn voorwaarden om winst te maken met korte video’s, en deze voorwaarde is deelname aan het Creators Fund-programma, dat duidelijk wordt weergegeven in de accountinstellingen.

Maar voordat u begint met verdienen en lid wordt van het fonds, moet u eerst aan een aantal voorwaarden voldoen, die we aan het einde van dit onderwerp met u zullen bespreken.

2. Winst door verwijzing

Bijna de meeste bedrijven zijn begonnen met het aanbieden van de dienst om winst te maken uit verwijzingen, omdat dit het middel is om nieuwe gebruikers aan te trekken, en om deze reden bieden zij winst uit verwijzingen aan. Deze dienst kan in de toekomst stoppen en kan voor het leven blijven bestaan.

Profiteer van verwijzingen, waarmee u vrienden uitnodigt voor het Kwai-programma, en elke persoon die meedoet, krijgt een beloning. Profiteren van verwijzingen wordt ook beschouwd als de beste manier om te profiteren van de Kwai-applicatie, en het winstpercentage voor elke persoon bedraagt ​​ongeveer $ 2,50 per persoon.

Maar er zijn regels en voorwaarden om te profiteren van verwijzingen in het Kwai-programma, namelijk:

  • Wanneer de persoon die via de verwijzingslink kwam, zich registreert, ontvangt u ongeveer $ 0,30.
  • De persoon die u registreert, moet de video gedurende 10 dagen gedurende 3 minuten bekijken.
  • Op de derde dag krijgt u ongeveer $ 0,45.
  • Op de zesde dag ontvangt u ongeveer € 0,65.
  • Op de tiende dag krijgt u ongeveer $ 2,50 tot $ 3 per persoon aangeboden.

Daarom raad ik u aan om de sollicitatielink met mensen te delen, onder vermelding van uw verwijzingsnummer, hier is een voorbeeld:

Geef ze de uitnodigingslink: kwai.com

Vertel hen dan dat de uitnodigingscode deze is, bijvoorbeeld: Kwai568170776

3. Profiteer van het bekijken van video’s

De derde manier om van het Kwai-programma te profiteren is door video’s te bekijken, en dit maakt de Kwai-applicatie superieur aan Tik Tok als het gaat om geld verdienen via internet, omdat het veel manieren biedt om geld te verdienen terwijl je thuis bent.

Om te profiteren van weergaven, volstaat het dat u dagelijks video’s bekijkt, en dit is de beste manier om van de applicatie te profiteren, omdat u alleen maar video’s hoeft te bekijken en ervan te genieten, en tegelijkertijd geld te verdienen.

Deze methode zorgt ervoor dat je geld verdient zonder moe te worden, en misschien zullen sommige mensen niet geloven dat er daadwerkelijk een manier is om winst te maken door alleen en zonder moeite naar video’s te kijken. Je surft bijvoorbeeld dagelijks op Tik Tok en verdient geen enkele cent, maar Kwai versloeg Tik Tok met dit winstgevende en motiverende idee.

4. Profiteer van kwai door promotie te maken

Winst uit het promoten van producten of diensten wordt u niet geleverd door Kwai Company, maar dit is aan u als contentmaker op sociale media.

Om te profiteren van het promoten van producten, heb je doelgroepen nodig die een of meer inhoud volgen en daarin geïnteresseerd zijn. Hoe meer het publiek je volgt, hoe groter het proces van winst maken uit diensten en producten.

Hoe promoten en bij wie? Promotie wordt gedaan door een video te publiceren waarin u als spreker of iemand anders te zien bent, en het is een advertentie voor uw eigen producten of een ander bedrijf dat u voor deze advertentie betaalt. U kunt ook reclame maken voor uw diensten, zoals website-ontwerpdiensten, verkoop boeken, shirts ontwerpen, of een vertaler… enz.

5. Winst door te participeren in een makelaarskantoor

Winst maken door je te abonneren op een bureau is een van de geweldige manieren om dubbel geld te verdienen met het Kwai-programma, maar om dit stadium te bereiken moet je een groot aantal volgers hebben op een van de platforms. Je kunt je abonneren op een bureau dat is aangesloten bij de Kwai-aanvraag indienen via een van de daarvoor aangewezen personen. Daarna kunt u via het bureau op verschillende manieren winst maken.

Ook Een van de voordelen van deze dienst is dat je een percentage van de winst verdient uit de views die je krijgt van de video’s die je in de applicatie publiceert. Je kunt ook verdienen aan de video’s die je maandelijks publiceert, en het aantal is uiteraard op basis van voorafgaande overeenstemming met het agentschap.

Het is heel gemakkelijk, omdat je elke dag een video publiceert die slechts 60 seconden duurt, dus als deze bekeken wordt, win je altijd. Je hoeft alleen maar inhoud aan te bieden die motiverend en populair is en uiteraard niet in strijd is met Gods wet.

6. Verdien geld door dagelijks op te nemen

Een van de manieren waarop TikTok niet voorziet in het verdienen van geld via internet is het dagelijks registreren op de rekening, wat betekent dat het Kwai-programma in 2024 elke keer dat u inlogt op de rekening winst biedt, omdat het bedrijf wil dat u blijft er dagelijks mee verbonden, video’s bekijkend en interactief met mensen.

Door u dagelijks in de applicatie te registreren, kunt u in de loop van de tijd veel punten verdienen, en deze punten worden omgezet in geld op uw account.

In feite motiveren al deze methoden die ik u op onze website, Win Net, noemde, u alleen al om u te abonneren, video’s te publiceren en uw bedrijf op het Kwai-platform te ontwikkelen. Nu zullen we ontdekken wat het is Winstvoorwaarden van Kwai.

Winstvoorwaarden van Kwai

Alle platforms, de site en het bedrijf hebben voorwaarden om geld te verdienen via internet. Als je aan deze voorwaarden voldoet, kom je in aanmerking om geld te verdienen in de virtuele wereld. Als je de voorwaarden overtreedt, heb je dat alleen aan jezelf te wijten, want de meeste bedrijven verbieden accounts en deze bedrijven zijn erg gevoelig.

Onder deze winstgevende bedrijven bevindt zich het Kwai-programma, dat vele manieren bood om geld te verdienen via internet en via de telefoon, en de door Kwai gestelde voorwaarden zijn als volgt:

1. Je moet 5.000 echte volgers hebben.

2. Om in de afgelopen 30 dagen meer dan 10 video’s te publiceren.

3. Je moet in de afgelopen 30 dagen 10.000 views hebben gehad.

4. Je moet niveau 2k bereiken. Dit niveau wordt in de loop van de tijd automatisch verhoogd.

5. Om uw eigen exclusieve inhoud aan te bieden.

6. Wanneer u aan deze voorwaarden voldoet, gaat u ermee akkoord dat u eraan heeft voldaan en stelt u uw vertrouwen op God.

Mijn medevolger, maak je geen zorgen over deze omstandigheden, want ze komen snel zonder dat je het beseft, omdat het Kwai-platform een ​​zeer verschrikkelijke interactie heeft, in tegenstelling tot andere concurrerende platforms.

Manieren om geld op te nemen uit de Kwai-applicatie

Om geld uit het Kwai-programma op te nemen, heb je twee manieren, en er zijn momenteel geen derde manieren, en God weet het het beste, en die zijn als volgt:

Wanneer u in de applicatie speelt en video’s publiceert en in aanmerking komt om van de applicatie te profiteren, zoekt u uiteraard naar een lijst met het opnemen van geld of uw saldo. Wanneer u binnenkomt, zult u merken dat de applicatie u de opname presenteert interface binnen de applicatie, en u zult merken dat u slechts twee opties heeft.

De eerste optie is dat u de gouden punten die u via de applicatie heeft verkregen, kunt omzetten in geld. Als u dus gouden punten heeft, zet deze dan eerst om in geld.

De tweede optie is het proces van het opnemen van geld via de knop “Opname”. Wanneer u op opname klikt, verschijnt de opname-interface voor u.

Er zijn drie manieren om geld op te nemen uit het Kwai-programma, en momenteel zijn er enkele landen die momenteel niet worden ondersteund, zelfs als u de applicatie downloadt. We zullen dus met u praten over manieren om geld op te nemen uit het Kwai-programma voor het jaar 08/ 25/2024.

1. Opname via bankrekening.

2. Opnemen door het telefoonsaldo over te dragen.

3. Opname via Vodafone Cash en Etisalat Cash.

Misschien verschilt de kwestie van het opnemen van geld van land tot land. Het kan zijn dat er één manier is om geld op te nemen uit uw land, en misschien zijn er drie manieren voor een ander land, maar het opnameproces is voor alle landen mogelijk, als God het wil.

Profiteer van internet in Saoedi-Arabië via Kwai

Als je in het Koninkrijk Saoedi-Arabië woont, heb je een groot voordeel om tussen de 300 en 3000 dollar per maand te verdienen, afhankelijk van het aantal volgers.

Het Kwai-programma biedt alleen voor het Koninkrijk Saoedi-Arabië een dubbele winstmethode, wat betekent dat als u in Saoedi-Arabië woont, u maandelijks enorme winsten kunt behalen, die op de volgende punten worden ingewisseld:

1. Als je in Saoedi-Arabië woont en volgers hebt op platforms als Tik Tok, Snapchat, Instagram, YouTube en Likee, kun je tussen de 300 en 3.000 dollar per maand verdienen, afhankelijk van het aantal volgers. , hoe groter de winst, maar u moet video’s publiceren in het Kwai-programma.

2. De tweede manier om te profiteren van Saoedi-Arabië is door te profiteren van de weergaven van je video’s die je op kwai publiceert, maar deze keer maak je een winst tussen de $3 en $300, en deze winst begint wanneer je 3.500 views krijgt.

3. Het percentage van de winst uit verwijzingen via een Saoedisch account. Dit betekent dat u meer dan $ 5,8 ontvangt van elke 20 mensen die zich per week abonneren.

Ik ken de redenen achter de verdubbeling van de winsten in Saoedi-Arabië niet, maar dit is een wet en die moeten we respecteren, en misschien omdat Saoedi-Arabië het meest interactieve en downloadbare programma is.

Hoe te registreren in de Kwai-applicatie

De registratiemethode is heel eenvoudig en vereist niet dat je een professional bent, maar je downloadt gewoon de applicatie en installeert deze. Wanneer je de applicatie opent, wordt je gevraagd je te abonneren via Gmail of Facebook, en na dit proces zal het vertel u wat uw interesses zijn, zodat u deze op de pagina kunt presenteren.

Dit is wat ik met u kan delen over hoe u kunt profiteren van het Kwai 2024-programma op onze website irbanet, en ik heb geprobeerd alle manieren uit te leggen waarop u kunt werken, zolang u maar geld wilt verdienen met internet, en dit is een kans voor iedereen die geld wil verdienen terwijl hij thuis is en door video’s te delen.

Je publiceert dagelijks gratis video’s, dus waarom zou je deze publicatie van video’s niet dagelijks in dollars omzetten?

Voor meer vergelijkbare cursussen:

Hoe je kunt profiteren van Tik Tok (de beste manieren om te profiteren van Tik Tok) 15 gouden tips

Een applicatie om geld te verdienen met de telefoon 2024 | Profiteer van internet voor beginners

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top