تعرف علي طريقة إزالة محتوى من جوجل Google خطوة بخطوة 2024

We hebben gemerkt dat veel mensen vragen stellen over het verwijderen van inhoud van Google. Daarom bespreken we dit artikel over het verwijderen van oude of gestolen inhoud. Het is mogelijk dat u wordt blootgesteld aan fraude en dat uw inhoud wordt gestolen. Hierdoor wordt u gevraagd om verwijdering aan te vragen van het platform dat de inhoud heeft gestolen. Er zijn verschillende methoden die we zullen uitleggen over hoe u inhoud van Google kunt verwijderen.

Veel bloggers en website-eigenaren worden geconfronteerd met grote problemen, waaronder het produceren van inhoud van lage kwaliteit of het stelen van hun inhoud door andere sites die deze op hun platforms weergeven. Google heeft dit probleem opgelost om de intellectuele eigendomsrechten van bloggers en websites te behouden. In het geval dat u inhoud van u aantreft op Een andere site, kan Google verzoeken om verwijdering van blogposts waarvan is bewezen dat deze zijn gestolen. Google zal deze onderzoeken en zodra Google de geldigheid van uw verzoek heeft geverifieerd, wordt deze inhoud verwijderd.

Bloggen is een proces dat onderzoek en inspanning vereist, waaronder het lezen van websites voor leesbare inhoud, en voor liefhebbers van visuele inhoud zoeken ze door video’s op YouTube, verhalen en boeken in gespecialiseerde winkels, allemaal inhoud en informatie die wordt gebruikt in het schrijfproces.
Het wordt beschouwd als een van de diensten die door de schrijver worden geleverd en betaald door de eigenaar van de website waarop de blogpost wordt gepubliceerd. Is het dan redelijk om al deze inspanningen te stelen zonder de mogelijkheid om de praktijken van overtreders van literaire rechten aan te pakken?

natuurlijk niet; Het beleid van Google helpt u, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving ter bescherming van privacy en intellectueel eigendom, bij het melden van schendingen van de rechten van eigenaren van inhoud, door uw gegevens in te dienen als bewijs van die diefstal en door links op te nemen naar de inhoud waarvoor wordt verzocht permanent worden verwijderd uit zoekmachines, uit leesbare inhoud en visuele inhoud zoals YouTube-video’s of afbeeldingen.

Op persoonlijk vlak zijn er beschermingsmiddelen die veilige transacties garanderen, aangezien dit het protocol van Google omvat om uw account op Drive te beschermen tegen media of archieven zoals foto’s, videoclips, uw profielgegevens op uw Facebook-account, uw tweets, de gegevens van gebruikers wachtwoorden, accountinformatie over een van de applicaties. Door deze methoden te volgen, kunt u degenen confronteren die uw privacy schenden.

Er zijn twee soorten processen voor het verwijderen van inhoud uit Google-zoekmachines, zodat Google u de privacy van uw informatie en inhoud kan bieden, en deze zijn als volgt:

1. Verwijder gestolen inhoud:

Een deel van uw inhoud wordt gepubliceerd op andere webplatforms die niet aan u zijn gelieerd. Zij kopiëren deze of gebruiken de RSS-functie om de volledige inhoud van uw site op te halen en deze eenvoudig op hun site te publiceren, waardoor uw persoonlijke privacy en uw intellectuele eigendomsrechten worden geschonden. .

Hier kunt u een verzoek indienen om deze berichten te verwijderen van de site die het auteursrecht schendt, en om te voorkomen dat ze worden weergegeven en gepubliceerd in de Google-zoekmachine. In het geval dat gebruikers van de site-eigenaar te maken krijgen met een van de vormen van fraude, is dit de beste manier om straf te krijgen voor deze overtredingen op het gebied van bloggen en publiceren, is door middel van verzoeken om de gestolen inhoud te wissen.

2. Slechte inhoud verwijderen:

Dit is uw inhoud die u wilt verwijderen vanwege de zwakte, onjuiste informatie of andere redenen die u verplichten dit artikel van uw site te verwijderen, zodat er geen schade wordt toegebracht aan de goede artikelen (het slechte heeft de overhand en het goede is specifiek) Je kunt meer correcte informatie toevoegen, het verkeerde deel bijwerken en de SEO-instellingen van het artikel aanpassen, of de foto en video die kunnen worden bewerkt, en de volledig slechte inhoud vereist dat je deze permanent verwijdert.

Bijvoorbeeld: Weet u hoe een slechte of subjectieve recensie van een bepaald product op uw website het vertrouwen van een bezoeker in u beïnvloedt? Het heeft natuurlijk een desastreus effect en je moet het verwijderen of bijwerken, vooral na de recente Google-updates. Via Google Search Console kun je die artikelen eenvoudig verwijderen, en hoe je ze kunt verwijderen, leggen we later uit.

De zoektocht naar het verwijderen van inhoud van de pagina’s van de Google-zoekmachine neemt toe, om het intellectuele eigendom van de inhoud van uw site te behouden, wat grote invloed heeft op de resultaten van de ranking van uw site, en Google biedt gebruikers een gemakkelijke manier om in te dienen een verzoek om verschillende soorten inhoud te verwijderen, waaronder artikelen, afbeeldingen, video’s, enz.

U moet de volgende stappen toepassen om inhoud van verschillende online platforms zoals Google en volgens het Google Helpcentrum te verwijderen:

X

 1. Ga naar de pagina voor het verwijderen van inhoud van Google.
 2. Het volgende punt is het kiezen van een product voor het verzoek dat u bij Google wilt indienen.
 3. De volgende stap is dat de site u naar een interface leidt waaruit u het type hulp kunt kiezen dat u wilt.
 4. Uw aanvraag wordt in overweging genomen.

Uiteraard zal de verwijdering plaatsvinden nadat Google de geldigheid heeft geverifieerd van het door u aangeleverde bewijsmateriaal, dat wil zeggen een link naar uw artikel dat is gestolen, naast de link naar het artikel dat op de andere site is gepubliceerd, en nadat het duidelijk wordt dat uw eigendom van deze inhoud correct is, zal de verwijdering plaatsvinden.

Er zijn veel sites die wetten overtreden en onjuiste gegevens en informatie verstrekken, naast schendingen van het publicatiebeleid van Google. Google heeft het mogelijk gemaakt een site te melden en om verwijdering of bestraffing te verzoeken. Als u dit rapporteert, worden de pagina’s van de site verwijderd. de zoekbrowser. Hier is het antwoord op de vraag: Hoe rapporteer ik dit? Over de site?
Via de volgende stappen:

X

 1. Ga naar de link om een ​​site te rapporteren door hier te klikken.
 2. Schrijf een link naar dat web.
 3. Vul de CAPTCHA in.
 4. Schrijf de reden van de melding op.
 5. Kies Rapport indienen.

We kunnen een link van Google verwijderen met behulp van de Google Search Console, die het populairst is onder website-eigenaren, waar u de verwijderingsoptie gebruikt, door de volgende stappen:

X

 1. Log in op het Google Search Console-account dat aan uw site is gekoppeld.
 2. Selecteer op de hoofdpagina van de site ‘De verhuizingen’.
 3. Klik op het pictogram NIEUW VERZOEK.
 4. Er wordt een nieuw venster geopend. Voer de link in naar het artikel dat u wilt verwijderen.
 5. Kies ervoor om alleen deze URL te verwijderen.
 6. Klik volgende.
 7. Er wordt een venster geopend waarin uw verzoek wordt bevestigd. Scan de link en klik op Verzoek verzenden.
 8. Volg de zoekmachine door de link van Google te verwijderen.

Het verwijderen van oude inhoud die niet nuttig is voor de lezer is tegenwoordig een van de belangrijke dingen voor blog- en website-eigenaren, vooral nadat Google zijn nieuwste update aankondigde genaamd ‘Updating Useful Content’, waardoor alle platformeigenaren hun inhoud moesten bijwerken, of verwijder het definitief.

Slechte inhoud is een last geworden voor het platform waarop deze wordt gepubliceerd en leidt tot negatieve resultaten die de goede inhoud erop schaden. Daarom moet u oude inhoud bijwerken of uit de zoekmachine verwijderen, en wanneer u uw artikelen bijwerkt of schrijft nieuwe artikelen, zorg er altijd voor dat de lezer uw eerste zorg is. Om bij te dragen aan het bieden van een goede gebruikerservaring, is het noodzakelijk om niet alleen voor zoekmachines te schrijven, maar eerder inhoud te creëren waar de bezoeker van houdt en waar zoekmachines de voorkeur aan geven samen.

Er zijn enkele gevallen waarin inhoud van een platform op Google moet worden verwijderd vanwege de negatieve impact van die berichten, vooral op platforms die een merk voor een product of dienst vertegenwoordigen. Een van de belangrijkste gevallen die moeten worden verwijderd zijn:

1. Verkeerde informatie

Wanneer er valse informatie in de aangeboden inhoud zit, en de bezoeker ontdekt dit, zal de betrouwbaarheid verloren gaan, en dit is een uiterst gevaarlijke factor voor de hele site, en wat zoekmachines zoals Google betreft, zal uw inhoud worden verwaarloosd en niet worden weergegeven. ga naar de eerste pagina’s, en daarom zul je niet bestaan.
Artikelen die productrecensies vertegenwoordigen, misleiden de klant en voorzien hem van onnauwkeurige gegevens, waardoor hij zelfs met andere goede inhoud het vertrouwen in het hele platform verliest.

Hier moet u deze berichten dringend verwijderen, omdat dit gunstig is voor het verbeteren van zoekmachines.

2. Google AdSense wijst uw inhoud af

We horen veel over blogeigenaren die klagen over de weigering van Google AdSense om advertenties van adverteerders weer te geven en winst te maken, en de reden is: “Nutteloze inhoudOf gekopieerde inhoud. Al deze redenen vallen in de categorie van inhoud die moet worden verwijderd en weggegooid, of u kunt deze bijwerken en een aantal exclusieve onderwerpen opgeven om geaccepteerd te worden.

3. Slecht vertaalde en geparafraseerde artikelen

Er zijn veel platforms die namens u parafraseren en schrijven met behulp van kunstmatige intelligentie, en het is de laatste tijd zelfs populairder geworden, omdat het een van de methoden is om inhoud voor te bereiden.

Maar nu Google in zijn laatste update heeft verduidelijkt dat de inhoud door mensen moet zijn geschreven om de bezoeker eerst van dienst te kunnen zijn vóór zoekmachines, is het voor u noodzakelijk geworden om uw menselijke toets toe te voegen door middel van beoordeling en ervoor te zorgen dat deze biedt wat de lezer ten goede komt en dient de zoekintentie, door informatie te beoordelen en aandacht te besteden aan synoniemen.

Ik heb het persoonlijk een keer geprobeerd. Ik schreef een onderwerp met behulp van een van die platforms en ontdekte dat het beoordeeld moest worden. Dit is de reden dat wij u adviseren om de GuinRank-tool te gebruiken, omdat deze fungeert als leidraad voor de schrijver om bovenaan te komen te staan. zoekmachines, die zijn methode en stijl gebruiken, dat wil zeggen, zoals Google adviseerde, inhoud geschreven voor mensen en niet voor motoren. Gewoon zoeken, Gen Rank biedt u toegevoegde waarde omdat u hierdoor hoogwaardige, geoptimaliseerde inhoud schrijft die ook op de ranglijst staat bovenaan de zoekresultaten.

X

De gegevens in de vertaalde artikelen voldoen niet aan de eisen van de update van Google. Ik heb een van de artikelen vertaald en was eigenlijk geschokt door het aantal fouten en onnauwkeurige synoniemen. Wat uiteindelijk leidt tot de aanwezigheid van onbegrijpelijke en slechte inhoud. Geloof me, zulke artikelen heb je niet nodig, want ze zijn het begin van het wegvallen in de afgrond. Ik zou ze liever snel van Google verwijderen, vooral na de recente Google-updates.

U kunt eenvoudig oude inhoud verwijderen van weergave in Google en andere zoekmachines via Google Search Console, dat tot doel heeft u te helpen de activiteit van uw site te controleren en u vele services biedt, waaronder het verwijderen van oude inhoud, door de volgende stappen te volgen:

 • Open Google Search Console.
 • Log in.
 • Ga naar De Verhuizingen in het linkerbalkmenu aan de zijkant van de pagina.
 • Druk op NIEUW VERZOEK.
 • Open de browser en kopieer de link naar het artikel of de inhoud die u wilt verwijderen.
 • Voer de juiste link in het vak voor u in.
 • Selecteer de eerste optie en klik op Alleen deze URL verwijderen.
 • De optie Verwijdering aanvragen verschijnt.
 • Bevestig de bestelling.

Google Search Console biedt de mogelijkheid om op de juiste manier om te gaan met artikelen en inhoud in het algemeen en biedt hulp via vele services naast het verwijderen van inhoud van Google. Het zal u helpen uw site sterk en vriendelijk voor Google te houden door uw woorden op uw site te kennen die inhoud die in de meeste zoekopdrachten wordt weergegeven, zodat u deze kunt gebruiken om links te maken. Handig en profiteer ervan dat deze goed zichtbaar is in de Google-zoekmachine en op veel verschillende online zoekplatforms.

Afbeeldingen en video’s worden beschouwd als inhoud waarop intellectuele-eigendomsrechten rusten. Wanneer afbeeldingen worden gestolen, levert Google daarom services om dit eigendom te behouden door een verzoek in te dienen om uw gestolen afbeelding te verwijderen met de volgende stappen:

 1. Er is een manier om contact op te nemen met de eigenaar van de website om de afbeelding of videoclips die aan u zijn gekoppeld te verwijderen, en dat is door te communiceren met de eigenaar van de website die uw privacy schendt en te verzoeken dat een foto van u wordt verwijderd, bijvoorbeeld door e-mail, reactieformulier of contactpagina, privacybeleid.
 2. Er zijn enkele gevallen waarin u niet kunt communiceren met de eigenaar van internet, dus u kunt uw afbeeldingen verwijderen en informatie over hem vinden via de Whois-website.

  X

  Deze methode geeft u informatie over hoe u de eigenaar van de site kunt bereiken en hoe u contact met hem kunt opnemen. U kunt dit via dit formulier opvragen bij het hostingbedrijf, aangezien dit informatie bevat over het hosten van zijn site.

 3. Als deze methoden geen vruchten afwerpen, zult u uw toevlucht nemen tot het indienen van een verzoek om afbeeldingen te verwijderen via Google, zodat uw afbeeldingen worden verwijderd van weergave op de sites op de zoekplatforms van Google via het Helpcentrum. De methode is dezelfde als die van Google. methode om tekstuele inhoud te verwijderen, en we hebben dit in een vorige paragraaf uitgelegd via de link:
  (https://support.google.com/legal/troubleshooter/1114905?hl=ar)

Het verwijderen van inhoud van Google was ons onderwerp vandaag. We hebben geprobeerd wat informatie te geven over het bereiken van privacy door een verzoek in te dienen om gestolen of slechte inhoud te verwijderen. We hebben de methode voor het permanent verwijderen of verwijderen uit de Google-zoekmachine uitgelegd in overeenstemming met de toepasselijke wet voor het behoud van intellectueel eigendom en het melden van gestolen inhoud.