تعرف علي 10 أخطاء يقوم بها 70% من اليوتوبرز إجتنبها ستكبر قناتك بسرعة 2024

10 fouten gemaakt door 70% van de YouTubers

Profiteren van YouTube wordt beschouwd als een van de beste manieren waarop u op een gemakkelijke manier geld kunt verdienen met internet. YouTube wordt ook beschouwd als een marketingplatform bij uitstek, vooral omdat de site wordt bezocht door meer dan 122 miljoen gebruikers van over de hele wereld. wereld elke dag.
Daarom is het logisch dat YouTubers en makers van inhoud er een zeer groot concurrerend platform en een arena op verschillende gebieden van maken.


Er is grote concurrentie om inhoudsideeën en kwaliteit van de inhoud, concurrentie om het aantal views en de hoeveelheid interactie, en ook concurrentie om meer winst te behalen.


Een van de dingen waarvan sommigen denken dat dit de reden is voor zijn gebrek aan succes op YouTube, is de grote concurrentie. Dat is enigszins waar, maar ondanks de hevige concurrentie zijn er een aantal fouten die veel makers van inhoud maken, waardoor ze niet in staat zijn om succes behalen.


Het wordt noodzakelijk geacht om deze fouten te onderkennen en ze op alle mogelijke manieren te proberen te vermijden. Het is ook noodzakelijk om de oplossingen voor elke fout te kennen en hoe je deze kunt vermijden door weergaven en succes te behalen op YouTube en op een gemakkelijke manier te profiteren van YouTube. manier.


Je moet ook weten dat deze fouten ervoor kunnen zorgen dat je video’s niet veel weergaven krijgen. In dit artikel leren we 10 van de belangrijkste fouten die ertoe kunnen leiden dat je niet slaagt en geen winst behaalt met je YouTube-kanaal.


Om deze reden gaan we je een groep van de belangrijkste fouten presenteren die elke YouTuber moet vermijden. Of hij nu een beginner of een professional op YouTube is, en natuurlijk zullen we op de Erbah Net-blog succesvolle oplossingen met je delen om deze fouten te confronteren en te vermijden.


10 fouten die je moet vermijden op YouTube

In dit exclusieve artikel van de Arbah Net-blog bespreken we een belangrijk onderwerp dat je zal helpen winst te maken met YouTube. Ik zal 10 van de meest voorkomende fouten met je delen die makers van inhoud en YouTubers in het begin maken, en we zullen leer hoe u ze kunt vermijden.


Daarom raad ik je aan om tot het einde door te lezen om meer te weten te komen over de tien fouten die je tot een mislukte YouTuber maken en die een obstakel vormen voor je succes.


1. De lengte van de videoclip

Een van de meest gestelde vragen over geld verdienen met YouTube is: Wat is de beste tijd om video’s op het kanaal te publiceren? Eigenlijk is het lastig om deze vraag te beantwoorden, maar met een simpele zoekopdracht op Google krijg je het antwoord dat de video maximaal 15 minuten mag duren en tussen de 10 en 15 minuten moet duren.


In feite is de zaak compleet anders, aangezien de meeste succesvolle video’s op YouTube muziekvideo’s zijn, en de meeste ervan minder dan 5 minuten duren, en ze zijn zeer succesvol. Ook podcast-video’s, die uren duren, behalen verbazingwekkend succes en bereik miljoenen views.


Daarom kan worden gezegd dat het moeilijk is om de ideale videolengte te bepalen, vooral omdat de winst uit YouTube sterk afhangt van de lengte van de video. Hier bedoel ik dat er meer advertenties verschijnen in lange video’s. Desondanks zijn er enkele statistieken uitgevoerd die als leidraad kunnen worden gebruikt, inclusief de volgende statistieken:


Je moet ook weten dat de lengte van de video enigszins onbelangrijk is, maar dat het belangrijk is dat de video van hoge kwaliteit is, een professionele video is en dat de kijker hem tot het einde kan afmaken of zelfs opnieuw kan bekijken.


De kwestie hangt af van twee factoren: de aard van de clip en het type kijkerspubliek. Hier volgt een volledige uitleg van elke factor:


De aard van de inhoud van de passageDe basisinhoud van de clips is een noodzakelijke en fundamentele factor bij het bepalen van de duur van de video, of met andere woorden: de inhoud die in de video wordt gepresenteerd bepaalt de basislengte van de video.


Om de concepten te vereenvoudigen: als je een kanaal hebt dat de vreemdste informatie over het land Marokko vertelt, kan een video van 20 minuten succes opleveren, en dit is alleen van toepassing als de video interessant is en de aandacht trekt. aandacht van de kijker en gaat door tot het einde.


Of je stond voor een video van 10 minuten, maar die zat vol en de kijkers hebben hem pas op het einde afgemaakt, of ze hebben in ieder geval een groot deel ervan niet kunnen bekijken, dan zal de video niet enig significant succes behalen.


In dit geval is de eerste video de video die succes en weergaven zal opleveren, ook al duurt deze 20 minuten, in tegenstelling tot de tweede video, die niet langer duurt dan 10 minuten, maar kijkers maken de video niet af.


Ontvangend publiekDe lengte van het fragment hangt ook af van het type publiek waarop de video zich richt of het type publiek dat de video ontvangt: het publiek voor educatieve cursussen is bijvoorbeeld geïnteresseerd in video’s die langer duren dan 20 en 30 minuten.


Het muziekpubliek zal niet naar een muziekfragment kijken dat langer duurt dan twintig minuten, maar zal tevreden zijn met een fragment dat vijf minuten of minder duurt, en hier speelt de factor van het ontvangende publiek een rol.


2. Titel van de YouTube-video

De titel van de videoclip is een van de belangrijkste factoren die het succes van de ene video ten opzichte van de andere bepalen. De titel trekt de aandacht van de kijker en zorgt ervoor dat hij op de video klikt om deze te bekijken of deze overslaat en negeert. nodig om serieus over de titel na te denken.


Een van de fouten die beginnende YouTubers maken, is ook een slechte en onaantrekkelijke titel.


De video wordt begrepen vanuit de titel, dus het is noodzakelijk om voldoende aandacht aan de titel te besteden en na te denken over een manier om de titel te ontwikkelen en aantrekkelijke en professionele titels te schrijven.


Factoren die sommige YouTubers negeren met betrekking tot de titel


de doelgroepIk wil nogmaals zeggen dat het publiek een zeer belangrijke rol speelt in het proces van het bepalen en schrijven van de titel. Net zoals het een belangrijke rol speelt in het proces van het bepalen van de lengte van de video, zal het publiek ook hier een grote rol spelen. rol bij het kiezen van de titel. Voetbalfans zullen bijvoorbeeld worden aangetrokken door een heel andere titel dan wat de aandacht van het publiek trekt. Geïnteresseerd in educatieve inhoud.


Daarom raad ik u aan om rekening te houden met de titel, aangezien deze erg belangrijk is, en na te denken over de juiste titel voor de aard van uw publiek.


De titel heeft niets met de inhoud te maken: Een oneindig aantal keren kom je erachter dat er tientallen of misschien wel honderden video’s zijn met een titel die geen verband houdt met de inhoud, en dit is eerlijk gezegd een zeer grote fout die tussen jou en het bereiken van je doelen kan staan, omdat iedereen die leest de titel en de video bekijkt en deze anders vindt, zal hoogstwaarschijnlijk nooit meer terugkeren naar je kanaal.


Weglating van het trefwoord in de titel: Dit is erg belangrijk, omdat de meeste trefwoorden in de titel betekenen dat je je video’s geen enkele kans hebt gegeven om in de zoekresultaten van YouTube te verschijnen.


Geef de sectie een professionele titelAls we het over de professionele titel hebben, vertegenwoordigt deze het meest gezochte woord op YouTube voor het onderwerp, en dit zou ertoe bijdragen dat de clip meer weergaven en interesse van de doelgroep zou krijgen.


Saaie titelEen van de fouten die nieuwe makers van inhoud maken, is het schrijven van saaie titels, en dit is een fout waardoor ze altijd achterop raken bij het bereiken van hun doelen. Hier raad ik je eerlijk gezegd aan om inspiratie te halen uit enkele ideeën uit succesvolle video’s, en ook niet vergeet cijfers of zinsneden te gebruiken die urgent zijn en eisen, zoals: je zult het niet geloven, mis het niet. Kijk wat er is gebeurd.


3. Niet regelmatig posten

Een van de fouten die de meeste beginnende YouTubers maken, is het op onregelmatige wijze publiceren, en eerlijk gezegd zie ik dat dit een zeer grote fout is, die ook wordt begaan door sommige volwassen en professionele YouTubers. Als je niet regelmatig inhoud publiceert, vertel je de YouTube-algoritme dat u niet geïnteresseerd bent in de inhoud of dat u niet geïnteresseerd bent in het publiceren van video’s en het maken van winst met YouTube. Dit leidt ertoe dat uw video’s niet aan anderen worden voorgesteld.


Video’s moeten regelmatig worden gepubliceerd, maar er is geen specifiek aantal video’s dat YouTube aanbeveelt om op doorlopende basis te publiceren.
Probeer twee tot drie video’s per week te publiceren om geweldige resultaten te behalen.

Dit vereist dat je het geduld en de passie hebt voor het publiceren van video’s, zodat je door kunt gaan en goede resultaten kunt behalen.


Zoals we eerder vermeldden, is YouTube een zeer groot concurrerend platform, en ik raad je ten zeerste aan om zoveel mogelijk video’s te publiceren, zodat je je kansen kunt verdubbelen om meer mensen te bereiken en meer weergaven te krijgen.


Het is noodzakelijk om een ​​specifiek schema op te stellen dat uw kijkers kennen, zodat ze elke keer op hetzelfde tijdstip naar de zender kunnen terugkeren.


4. Geen aandacht besteden aan de kwaliteit van de clip

Een van de belangrijkste fouten die ervoor zorgen dat beginnende YouTubers geen succes hebben op YouTube, is dat ze geen aandacht besteden aan de videokwaliteit en de kwaliteit van de fotografie. Eerlijk gezegd is dit een ernstige en zeer domme fout, omdat de kijker geen tientallen concurrenten en duizenden high-end zal achterlaten. kwaliteitsvideo’s en bekijk video’s van slechte kwaliteit.


fotokwaliteitHet is noodzakelijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van het beeld of de kwaliteit van de video, omdat dit erg belangrijk is om de hoogste kijkcijfers te behalen, omdat mensen graag naar video’s van hoge kwaliteit kijken, en ik raad je aan om te filmen met een professionele camera, indien mogelijk, in 4K, en als je de video bewerkt, probeer deze dan vanuit het bewerkingsprogramma te exporteren op minimaal 1080p.


GeluidskwaliteitEen van de fouten die YouTubers maken, zowel beginners als professionals, is dat ze geen aandacht besteden aan geluid en geluidskwaliteit. De kijker tolereert soms een slechte beeld- of videokwaliteit, maar hij tolereert geen geluidskwaliteit.


Kwaliteit van de inhoudEén van de belangrijke punten waar op gelet moet worden is de kwaliteit van de content als geheel. Als we het over goede content hebben, bedoelen we content die voldoet aan de wensen van de gebruiker en hem een ​​tevreden gevoel geeft bij het bekijken van deze content.


We bedoelen hier niet educatieve inhoud die de kijker een tevreden gevoel geeft als hij iets nieuws leert. De kwestie is van toepassing op alle soorten inhoud op YouTube, inclusief komische inhoud.
Entertainment, wetenschappelijke en andere inhoud.


5. Geef geen enkele richting op voor het kanaal

Iedereen die beweert alles te weten, weet niets. Dit is een bekende en bekende regel in de wereld van het maken van inhoud. Het betekent dat je je specialiseert in één inhoud en de richting van je kanaal bepaalt. Sommige Arabische YouTube-kanalen worden geconfronteerd met een grote uitdaging. probleem bij het bereiken van goede interactie en het bereiken van goede inzichten, en dit is te wijten aan het gebrek aan specialisatie in één inhoud of specifieke oriëntatie.


Het is het beste om één kanaal te maken met één oriëntatie en specifieke inhoud, om het vertrouwen van de kijkers te winnen. Het creëren van één kanaal met verschillende specialisaties zal je niet helpen een groot aantal views te genereren, maar het zal de kijkers afleiden en zij zullen er niet in geïnteresseerd zijn jouw kanaal.


Ik raad je daarom aan om een ​​specifiek specialisme of niche te kiezen waarin je expert bent en waarin je kennis hebt die je met mensen kunt delen.


6. Op de verkeerde manier om interactie vragen

Een van de fouten die YouTubers maken is het op de verkeerde manier vragen om interactie. Sommige YouTubers overdrijven misschien als ze om interactie vragen en vragen herhaaldelijk naar vind-ik-leuks, abonnementen en reacties in de video. Dit doet eerlijk gezegd afbreuk aan de waarde van YouTubers en maakt de video enigszins vervelend. vanwege het herhaalde verzoek om interactie.


Je moet een evenwicht vinden tussen je verzoek om je te abonneren en interactie te hebben met je video’s. Eerlijk gezegd raad ik je aan om één keer in de video om interactie te vragen. Het is beter om dit aan het einde of aan het begin van de video te doen en niet gedurende de hele video te herhalen. de video, zodat de kijker niet gestoord wordt.


Ik raad je aan een reactie te plaatsen waarin je kijkers vraagt ​​zich op het kanaal te abonneren en de video leuk te vinden, in plaats van de opdracht meerdere keren midden in de video te herhalen
.

Het is noodzakelijk om opmerkingen en vragen te beantwoorden, met uw publiek te communiceren en sterke relaties met hen op te bouwen.


7. Onaantrekkelijke introductie en imago


Het allerbelangrijkste als je goede views op YouTube wilt bereiken, is een goede introductie en een professionele thumbnail. Je moet een professionele thumbnail maken die aantrekkelijk en onweerstaanbaar is en de kijker op de video laat klikken. Wanneer hij op de video klikt , je zult hem moeten overtuigen en hem tot het einde moeten laten kijken, en dit zal alleen gebeuren met een professionele introductie.


Probeer de introductie aantrekkelijk te maken voor de kijker. Het is beter om een ​​aantal verwarrende vragen te stellen, zodat de kijkers op een antwoord in de video wachten en de video tot het einde blijven bekijken. Dit zal helpen de video aan andere mensen voor te stellen , en dit zal bijdragen aan meer weergaven.


8. Niet-originele inhoud

Een van de dingen die uw inhoud en kanaal in groot gevaar brengen, is niet-originele inhoud of overgedragen inhoud die niet exclusief is voor de kijker. U kunt te maken krijgen met problemen met betrekking tot auteursrecht en auteursrecht, waardoor uw kanaal in gevaar kan komen en kan worden verwijderd. of sluiting.


Het is ook noodzakelijk om op te letten dat elke video waarop auteursrechten rusten, wordt stopgezet van de winst en dat je er geen geld aan verdient, dus mijn advies is om weg te blijven van de inhoud van anderen en niet-originele inhoud die niet van jou is.


Hoe bescherm ik mijn rechten als YouTuber en maker van inhoud?

Sommigen stellen misschien de vraag: op welke manier kan ik mijn rechten behouden? Eerlijk gezegd is dit een slimme vraag, omdat elke originele inhoud die op het YouTube-platform wordt gepubliceerd ‘Content ID’ wordt genoemd, een systeem dat YouTube gebruikt om je eigendomsrechten te behouden.


YouTube bevat een enorme database met al deze bestanden, en de algoritmen ervan informeren YouTubers wanneer iemand je inhoud probeert te stelen of deze opnieuw op YouTube publiceert voor een clip die teruggaat naar de ‘Content ID’ die je kanaal bezit.

9. Negeer socialemediamarketing

Sommige YouTubers hebben een behoorlijke doelgroep, dus ze mogen dit niet misbruiken om hun kanalen op de markt te brengen. Dit is een zeer grote fout, vooral omdat sociale-mediasites tot de beste manieren behoren om je video’s en je kanaal op de markt te brengen.


Sociale-mediasites zijn een geweldige manier om uw YouTube-kanaal op de markt te brengen en weergaven en abonnees op uw kanaal te krijgen.


Je kunt beginnen met het verzenden van links naar je video’s en deze delen met je vrienden. Je kunt ook beginnen met het publiceren van je kanaallink op sociale netwerksites zoals Facebook, Instagram, Twitter en anderen.


10. Negeer koopweergaven

Een van de fouten die YouTubers maken, is het najagen van goedkope views, die tegen zeer goedkope prijzen worden gekocht. Eerlijk gezegd raad ik je niet aan om ooit views of zelfs abonnees te kopen, omdat dit je winsten en je kanaal op een negatieve manier zal beïnvloeden en soms leiden tot de sluiting ervan.


Maar je kunt alleen views of abonnees kopen als je inkomsten en winst uit YouTube wilt halen, en ik raad je aan om gebruik te maken van onze hoogwaardige service waarmee je in korte tijd en tegen een goede prijs winst kunt maken met YouTube.


Ik raad u aan de volgende video te bekijken om te zien hoe u toegang krijgt tot onze service.

Tot slot hoop ik dat je het artikel leuk vond en er je voordeel mee hebt gedaan. Voor meer artikelen over winst uit YouTube en winst uit internet raad ik je aan om onze website Profit Net te bezoeken.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top