GuinRank

  تعرف علي 15 من أفضل إضافات ووردبريس التي يحتاجها كل موقع 2024

  WordPress-plug-ins: dit zijn bestanden die op WordPress worden geïnstalleerd om bepaalde functies en functies aan uw site toe te voegen, naast de functies die al aanwezig zijn.
  Het is bekend dat WordPress veel functies bevat, maar er ontbreekt ook veel, en hier komt de rol van plug-ins.

  Waarom moeten we plug-ins aan onze website toevoegen?

  Plug-ins bieden ons de mogelijkheid om nieuwe functies aan de site toe te voegen, waarvan sommige gerelateerd zijn aan ontwerp, zoals de fotogalerij en knoppen voor sociale media, en waarvan sommige gerelateerd zijn aan het verbeteren van de prestaties van de site om bovenaan te komen. van zoekresultaten.

  1. Verbeter de websitesnelheid.
  2. Hulp bij het schrijven van inhoud.
  3. Zoek machine optimalisatie.
  4. Toevoegingen aan sociale media-communicatie.
  5. Sommigen van hen zijn beschermd en gekopieerd.

  Als u over de juiste WordPress-plug-ins beschikt, kunt u uw bedrijf online laten groeien, en met WP-plug-ins kunt u de mogelijkheden van uw websites vergroten.

  Hier is een lijst met de beste WordPress-plug-ins:

  1. Voeg GuinRank SEO toe

  Een van de belangrijkste updates die we hebben aangebracht aan de GeneRank-tool is het leveren van een plug-in voor de tool die op WordPress is geïnstalleerd.
  Omdat inhoud koning is, is het noodzakelijk dat uw site de belangrijkste toevoeging bevat die u helpt de inhoud van uw site te verbeteren, zodat deze compatibel is met SEO-factoren en begrijpelijk is voor zoekmachines.

  De tool helpt u bij het kiezen van de beste zoekwoorden, analyseert de inhoud van concurrenten en levert de benodigde gegevens zodat u beter kunt presteren en de beste zoekresultaten kunt behalen.

  U kunt alles over de GeneRank-tool leren in het artikel waarin de GeneRank-tool wordt uitgelegd.

  2. Voeg Yoast SEO toe

  Zonder twijfel wordt de Yoast SEO-plug-in beschouwd als een van de beste plug-ins voor het verbeteren van SEO, en het is een van de belangrijkste WordPress-plug-ins die de meeste downloads op WordPress krijgt.

  Dus als u een van degenen bent die de Yoast SEO-plug-in gebruikt, helpt dit u de zoekmachineoptimalisatie voor uw artikelen en pagina’s te verbeteren, omdat u uw trefwoorden, beschrijving, interne backlinks, titel en alternatieve tekst voor afbeeldingen kunt instellen, en de De Yoast SEO-plug-in beveelt de beste tips aan om de leesbaarheid te vergroten.

  Het is geweldig omdat Yoast SEO bruikbare inzichten en tips biedt over hoe u de SEO van uw site kunt verbeteren, en als alles goed is gedaan, krijgt u groen licht van Yoast SEO.

  Wat is het verschil tussen GuinRank en Yoast SEO of Rank Math?

  • Yoast-SEO: Een plug-in die op WordPress wordt geïnstalleerd om de interne SEO van een site te verbeteren, en die een rol speelt in sommige inhoudsrichtlijnen.
  • Gene-rangschikking: Een complete SEO-tool die een reeks van de belangrijkste SEO-tools bevat die elke blogger nodig heeft, waarmee u trefwoorden kunt analyseren, het zoekpercentage daarvoor, de mate van concurrentie en de prijs per klik kunt achterhalen, de inhoud van concurrenten kunt analyseren en inhoud kunt genereren ideeën, en trends volgen, en het bevat een Content Optimizer-hulpmiddel voor het schrijven van inhoud, en een heleboel hulpmiddelen.

  Om de gebruikers van de GuinRank-tool te vergemakkelijken, hebben we een GuinRank-plug-in geleverd die op WordPress is geïnstalleerd, waarmee ze artikelen rechtstreeks op de site kunnen schrijven.

  Is er een conflict tussen het toevoegen van GenRank en het toevoegen van Yoast SEO?

  Het is vermeldenswaard dat elk van hen een manier van werken heeft, maar dat er helemaal geen conflict tussen hen bestaat, omdat u hun instructies kunt combineren, wat de kracht van uw inhoud vergroot en u helpt inhoud te schrijven die compatibel is met SEO. .

  • De Rank Math plugin werkt vrijwel hetzelfde als Yoast SEO, je kunt zoeken naar het verschil ertussen en degene kiezen die bij je past.

  3. Akismet toevoegen

  Net als yoast loopt deze plug-in qua aantal downloads niet ver achter op yoast SEO. De Akismet Anti-Spam-plug-in is ontwikkeld door Automattic. Deze plug-in is ontworpen om spamreacties automatisch te blokkeren.

  Elke dag worden er spamreacties op onze site geplaatst, hetzij via promotielinks, kwaadaardige inhoud, enz., of gewoon per ongeluk. Het kan lastig zijn om deze links zelf te rangschikken, vooral als u een bedrijfssite heeft die honderden reacties per dag ontvangt.

  Deze plug-in is een zeer geschikte WordPress-plug-in, niet alleen om kwaadwillige opmerkingen te voorkomen, maar ook voor veiligheidsdoeleinden, omdat deze niet toestaat dat schadelijke inhoud wordt gepubliceerd of die problemen veroorzaakt op uw site op het WordPress-platform.

  Akismet controleert alle contactformulieren op uw site aan de hand van de wereldwijde spamdatabase, zodat u er zeker van kunt zijn dat alleen goede informatie u bereikt.
  Deze plug-in is een van de verplichte WordPress-plug-ins voor blogs en bedrijfseigenaren die dagelijks tientallen reacties ontvangen

  4. Jetpack-plug-ins

  Het is een professionele WordPress-plug-in, gemaakt door Automattic, en het is een van de populairste WordPress-plug-ins. Jetpack is een multifunctionele tool waarmee u uw site op de markt kunt brengen, ontwerpen en beschermen.

  Onder de functies vindt u analyses voor uw WordPress-site, automatische publicatie van sociale media, WordPress-thema’s, spamfilters, scannen op malware, inlogbeveiliging, CDN en meer.

  Jetpack wordt geleverd in één gratis abonnement en drie betaalde abonnementen, dus niet alle functies van deze plug-in zijn gratis. Geschikt voor persoonlijke en zakelijke blogs, en geschikt voor elk budget.

  5. Voeg plug-ins voor contactformulieren toe

  Contactformulier 7 is een van de populairste WordPress-plug-ins en is een contactformulier, omdat het eenvoudige contactformulieren voor uw blog creëert. Omdat we een manier nodig hebben om met mensen te communiceren, is het niet verrassend om dit als een van de beste en populairste WordPress-plug-ins te zien.

  De plug-in is ontwikkeld door Takayuki Miyoshi en kan meerdere contactformulieren op dezelfde site verwerken, integreert de spamfilterfunctie van Akismet en laat u de lay-out aanpassen die u op het formulier wilt gebruiken. De plug-in voor deze tool biedt CAPTCHA- en Ajax-inzendingen.

  6. Voeg Google Analytics voor WordPress toe

  Een van de beste WordPress-plug-ins. Is er iemand die Google Analytics niet gebruikt? Zeker als je ambitieuze plannen hebt met je website. Als u uw persoonlijke en hobbyblog wilt laten uitgroeien tot iets waar u geld mee kunt verdienen, kunt u dat niet zonder Google Analytics.

  De Google Analytics-plug-in van MonsterInsights is dus een WordPress-plug-in die de communicatie tussen uw WordPress-site en Google Analytics eenvoudiger maakt.

  Deze plug-in biedt krachtige en snelle integratie, als u eenvoudigweg de trackingcode kopieert en in uw WordPress-site plakt.
  Nadat u dat heeft gedaan, werkt de Analytics-plug-in zonder uw dashboard te verlaten, omdat deze de cijfers uit Analytics importeert in uw WordPress-beheerdersdashboard.

  7. Elementor toevoegen

  Een onderscheidend paginaontwerp is essentieel, dus het is geen verrassing dat nr. 7 een WordPress-plug-in is waarmee u aangepaste, zelfstandige pagina’s kunt maken, die verder gaan dan wat u met het huidige thema kunt doen.

  Hoe werkt Elementor? Deze plug-in biedt u een prachtige ontwerpinterface, waarmee u uw pagina helemaal opnieuw kunt ontwerpen of een van de beschikbare WordPress-sjablonen kunt gebruiken.

  Deze plug-in is een van de WordPress-plug-ins die op uw site moet worden geïnstalleerd, omdat deze u enorm helpt, vooral als u volledige controle over uw ontwerp wilt.
  Er zijn veel gratis sjablonen in de Elementor-bibliotheek die u kunt gebruiken.

  8. WPForms-plug-ins

  Een van de beste WordPress-plug-ins en een van de meest populaire plug-ins in WordPress. Laten we de WPForms-plug-in leren kennen, die deel uitmaakt van de lijst met onmisbare WordPress-plug-ins.

  Als u een formulier aan uw WordPress-site wilt toevoegen, kunt u dit met deze plug-in met een paar eenvoudige klikken doen. Met de WPForms-plug-in kunt u een contactformulier maken met behulp van een eenvoudige interface.

  Deze WordPress-plug-in is ontworpen voor gebruikers die formulieren willen kunnen maken zonder webontwikkelaars in te huren.

  9. Constant Contact-plug-ins

  E-mail is het meest effectieve marketinginstrument. Met de Constant Contact-plug-in kunt u contact houden met gebruikers, zelfs nadat ze uw site hebben verlaten. Daarom raden we aan om te beginnen met het opbouwen van een e-maillijst. Met het hoofdsysteem kunt u een e-maillijst maken en e-mailnieuwsbrieven naar uw abonnees sturen.

  10. WP Rocket WordPress-plug-in

  WP Rocket is de beste WordPress caching-plug-in, omdat deze wordt gebruikt om de snelheid van uw site op het WordPress-platform te verbeteren en de prestaties ervan te verbeteren zonder dat technische vaardigheden nodig zijn.
  Het schakelt automatisch WordPress-cache-instellingen in, zoals gzip-compressie, paginacaching en vooraf laden.

  U kunt optionele functies inschakelen, zoals het lui laden van afbeeldingen, CDN-ondersteuning, minificatie en meer om de laadtijden van WordPress-sitepagina’s te verbeteren.
  Het wacht ook niet tot iemand een pagina aanvraagt ​​om deze in de cache op te slaan, maar creëert automatisch een cache voor uw WordPress-site, wat resulteert in betere prestaties. WP Rocket biedt ook Imagify, een gratis dienst voor beeldoptimalisatie.

  11. Voeg PushEngage toe

  PushEngage is een WordPress-plug-in voor pushmeldingen op uw WordPress-site waarmee u berichten en advertenties naar uw bezoekers op WordPress kunt sturen met behulp van browser-pushmeldingstechnologie.

  Het wordt ook beschouwd als een van de meest populaire WordPress-plug-ins, omdat directe meldingen een van de belangrijkste verkeersbronnen zijn. De PushEngage WordPress-plug-in wordt geleverd met verschillende functies die u helpen uw site te verbeteren.

  Voor e-commercesites kunnen waarschuwingen over prijsdalingen, voorraadwaarschuwingen en meer worden verzonden. Wat bloggers en uitgevers betreft, hiermee kunt u eenvoudig meldingen naar alle abonnees sturen.

  12. SearchWP WordPress-plug-in

  SearchWP is een van de populaire WordPress-plug-ins, omdat het u helpt de zoekopdracht op uw site te verbeteren, zodat uw bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.
  De SearchWP-plug-in gaat verder dan alleen berichtinhoud en indexeert alles op uw WordPress-site, inclusief tekstbestanden, aangepaste tabellen, taxonomieën, aangepaste berichttypen, WooCommerce-productkenmerken en meer.

  Een andere functie helpt u te weten waar uw bezoekers naar op zoek zijn en wat ze wel of niet vinden, zodat u de vindbaarheid van uw inhoud kunt verbeteren.
  Hiermee kunt u ook functies zoals AJAX-zoekopdrachten rechtstreeks aan het WordPress-platform toevoegen, een functie die kan worden geïntegreerd met alle belangrijke WordPress-componenten, inclusief maar niet beperkt tot WooCommerce, Advanced Custom Fields (ACF), Meta Box en meer.

  13. WP Mail SMTP WordPress-plug-in

  WordPress gebruikt standaard de PHP-mailfunctie om e-mails te verzenden. Het probleem is dat WordPress-hostingbedrijven deze functie niet goed hebben ingesteld of deze blokkeren.
  Dit betekent dat u en uw gebruikers mogelijk geen belangrijke e-mailmeldingen van uw WordPress-site ontvangen.

  Daarom wordt het beschouwd als een belangrijke WordPress-plug-in. WP Mail SMTP lost dit probleem op door e-mails te verzenden via een geschikte SMTP-mailserver.

  14. Voeg Wordfence Securit-plug-ins toe aan WordPress

  Het is een van de beste WordPress-plug-ins die een van de veiligste oplossingen biedt die beschikbaar zijn, omdat het een malwarescanner bevat die u waarschuwt voor beveiligingsproblemen en een firewall creëert om aanvallen op uw site te voorkomen.

  Het is ook een Wordfence Securit-plug-in die realtime informatie biedt over verkeer, hackpogingen op uw site en tweefactorauthenticatie, naast tal van andere extra functies.

  Het wordt ook beschouwd als een van de WordPress-plug-ins die een gratis en betaalde versie biedt. De betaalde versie bevat meer functies, waaronder een firewall en updates voor bescherming tegen malware. Met meer dan 3 miljoen installaties is Wordfence Security de populairste firewall op het WordPress-platform.

  15. Smush (gratis) WordPress-plug-in

  Afbeeldingen nemen het grootste deel van de paginagrootte van uw WordPress-website in beslag, en zonder beeldoptimalisatie zult u last hebben van trage laadtijden. Smush, een van de beste WordPress-plug-ins voor beeldoptimalisatie, neemt het gedoe weg van het automatisch verbeteren van de prestaties van de afbeeldingen van uw website op WordPress.

  Met WordPress-plug-ins kunt u de functies van uw site toevoegen of uitbreiden, zonder de belangrijkste WordPress-bestanden te wijzigen. WordPress-plug-ins gebruiken toegangspunten, ook wel filters en acties genoemd, die door de WordPress Plugin API worden geleverd om uw code te “happen”.
  Toegangspunten zullen op bepaalde momenten plug-infuncties oproepen en het standaardgedrag van WordPress wijzigen.

  Een plug-inontwikkelaar die de WordPress Plugin API wil gebruiken om bijvoorbeeld een plug-in te maken, zal beginnen met het maken van een PHP-functie om opmerkingen met godslastering van zijn site te verwijderen, en vervolgens zal hij de functie koppelen aan een specifieke gebeurtenis, zoals het opslaan commentaar geven op de WordPress-database of een bericht publiceren, met behulp van de add_filter-functie of de add_action-functie.